Zonnebloemen Van Gogh komen tot leven

Wie Van Gogh zegt, zegt zonnebloemen. Als grote liefhebber van de natuur, was de zonnebloem een inspiratiebron voor de meester-schilder Vincent van Gogh. Dat resulteerde meer dan 125 jaar geleden in zijn wereldbekende serie stillevens ‘Zonnebloemen’. Ter ere van de Nederlandse grootsmeester, hebben het Japanse zaadbedrijf Takii en het Van Gogh Museum het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ in het leven geroepen, die superieure kwaliteit zonnebloemen vertegenwoordigd. Zowel de consument als de bloemist, kan vanaf 22 augustus de meesterwerken van de Sunrich zonnebloemkwekers verkrijgen.

Meesterwerk van de kweker

Advertising
 

Bron: wikipedia.be
Bron: wikipedia.be

Voeg veel liefde en passie toe aan het productieproces van zonnebloemen en je krijgt ‘Sunrich’ zonnebloemen. Die bloemen worden gekenmerkt door zware stelen en grote zonnebloemknoppen die een langdurige houdbaarheid garanderen. Ze worden verkocht in een luxe geschenkverpakking of door de bloemist verwerkt tot een boeket, inclusief herkenbaar etiket. De multifunctionele verpakking in een ontwerp naar Van Goghs werk, is ontwikkeld in samenwerking met het Van Gogh Museum en kan ook gebruikt worden als bloemenvaas. Binnenkort is het voor iedereen mogelijk om een bloeiend Van Goghs meesterwerk in huis te hebben staan. ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’-zonnebloemen zijn exclusief verkrijgbaar in de museumshop van het Van Gogh Museum op het Museumplein te Amsterdam én bij de betere bloemist in Nederland en België.

Takii zonnebloempartner Van Gogh Museum

Sinds 2015 is Takii de officiële zonnebloempartner van het Van Gogh Museum. De samenwerking is een logische stap. Takii staat bekend om zijn ‘Sunrich Orange’ F1, ‘s werelds toonaangevende variëteit in sier-zonnebloemen en sluit aan bij de iconische zonnebloemen series gemaakt door Vincent van Gogh. Dit jaar zal het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ ontwikkeld en geïntroduceerd worden. De brede lancering staat gepland voor 2017. Bloemengroothandel Bab Star, Royal Floraholland en branchevereniging VBW zijn partners die dit initiatief ondersteunen.

Over Takii
Takii Europe B.V. is de Europese vestiging van een geïntegreerd Japans zaadbedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling, productie, verwerking, verkoop en marketing van een breed scala aan bloem- en groenterassen. Het bedrijf is binnen de sierteelt marktleider op het gebied van zonnebloemen, canna en sierkool.

Meer informatie is te vinden op www.sunrichvangogh.flowers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: