Zomerse bloemenmagie van Ost in Knokke-Heist

Als gebrevetteerd hofleverancier zorgen Daniël & Nele Ost momenteel voor weergaloze moderne bloemenkunst in Knokke-Heist. Geniet hier mee van de mooiste bloemencreaties.

Advertising
 

Snak je na zoveel maanden weer naar een fleurige uitstap? De expositie Zoete Bloemen van Daniël & Nele Ost loopt nog tot 13 oktober 2020 op diverse locaties in Knokke-Heist.

Laat je er charmeren door de florale schoonheid. Je ontdekt een opvallend groene golf op het Lichttorenplein, abstracte piramides op het Driehoeksplein, een magisch-mooi portaal aan het begin van de Antoine Bréartstraat, een groenvolume op de Emile Verhaerenlaan, een aangeklede baliezaal met bloemenladders op de Zeedijk en een eyecatcher langs de Dumortierlaan.

Lichttorenplein

Een spectaculaire golvenconstructie van 20 meter lang – knipoog naar de zee – die is opgevuld met een zomers assortiment bomen, planten en grassen. Onder andere 3 grote knotwilgen en een selectie Heuchera, Gaura, Tijm en Pennisetum kleuren dit monumentaal kunstwerk op het Lichttorenplein. Een ‘inwendig’ bevloeiingssysteem zorgt voor optimale en spaarzame verdeling van het water. When art meets nature.


Driehoeksplein

Een verzameling fascinerende driehoeken op… het Driehoeksplein! Deze grote piramides – de grootste meer dan 5 meter hoog – zijn langs de ene zijde bekleed met kunstgras en langs de andere zijde met een kleurrijke selectie van Heuchera planten. Een ware mozaïek! De planten zijn ideaal voor de zomer, ze houden van een goede portie zon en hebben niet teveel water nodig. Alles wat je hier ziet is 100% Belgisch, de constructie, het kunstgras én de planten.


Bréartstraat

Een magisch-mooi portaal. Deze architecturale poort met zwevende bakken werd opgevuld met een assortiment kleurrijke klimplanten. De planten zullen doorheen de zomer groeien en bloeien en na verloop van tijd de ganse constructie overmeesteren. Een ingenieus bevloeiingssysteem zorgt voor een vlotte bewatering van de planten.


Dumortierlaan

Voor de winkel van Daniel Ost op de Dumortierlaan vinden we een kleurrijke golf van wel 12 meter terug. Echte flower power met deze zomerse tinten. Deze Salvia planten zijn heel bijzonder, ze komen rechtstreeks uit het laboratorium van Denis Plants waar ze een jarenlange ontwikkeling achter de rug hebben. Ze zijn zelfs nog niet gecommercialiseerd en dus een echt unicum. Insider tip: druk je neus gerust in de bloemen om de heerlijke geur op te snuiven!


Toerismekantoor Knokke-Heist

Ook de baliezaal van het toerismekantoor van de gemeente Knokke-Heist is opgefleurd met frisse zomerbloeiers.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.