Zo mis je niets van Fleuramour! (21-24 september)

Neem je smartphone bij de hand en controleer onze mini-checklist. Zo ontvang je de komende dagen een dubbele dosis passion for flowers!

Het is maar één keer per jaar Fleuramour in Alden Biesen. Weg dus met dat uitstelgedrag, want voor je het weet moet je weer twaalf maanden wachten op een nieuwe kans…

Wat moet je doen?

1. Instant naar Instagram

Hoezo, jij bent niet (erg) actief op Instagram? Activeren, die boel! Fleuramour zal jou op deze populaire hangplek voorzien van leuke Instastories en bijzondere plaatjes. Een aanrader voor wie niet genoeg kan krijgen van Facebook of er juist de buik vol van heeft.


2. Facebook zonder prentjes?

Sinds de vorige editie van Fleuramour heeft Facebook de regels voor je tijdlijn aangepast. Zo is het perfect mogelijk dat je Fleuramour volgt, maar toch geen kiekjes van al die weelderige bloemencreaties in je overzicht krijgt. En jij maar wachten… Hier de gouden tip: stel zelf in welke vrienden en pagina’s je bovenaan je tijdlijn wilt zien!

 

  • Stap 1: Typ in de zoekbalk ‘Fleuramour’ in.
  • Stap 2: Klik onder de foto op Volgend. (zie afbeelding)
  • Stap 3: Klik op Als eerste weergeven.
  • Zo, gefikst! Met deze kleine moeite kan je uren op je schermpje turen naar die gekmakende bloemenfoto’s, video’s of een Facebook Live uitzending meepikken rechtstreeks vanop het gedecoreerde kasteeldomein! Als je wilt, vervang je Fleuramour vanaf dinsdag weer gewoon door wat anders!

 


3. Klaar voor vertrek? Even website checken

Zorg dat je helemaal Fleuramour-proof bent voor de poorten van het kasteeldomein vrijdag om 10 uur openzwaaien. Simpel! Surf naar www.crystalflowers.be en bekijk al eens het programma, de indrukwekkende lijst van floral designers, het fotoalbum of zoek er een antwoord op je vragen. Ideaal om al in de stemming te komen!

Nu nog gewoon je gratis abonneeticket downloaden en je vrienden goedkoop binnensmokkelen. Have fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.