Zentoo gelauwerd op RHS Chelsea Flower Show

Het Nederlandse kwaliteitsmerk voor chrystanten Zentoo verlaat de Britse RHS Chelsea Flower Show niet met lege handen. De jury lauwerde hun chrysanten, die als ‘excellent’ werden bestempeld, met een gouden medaille.

Het assortiment bestond onder andere uit ‘Zembla Lime’, ‘Bontempi’, ‘Grand Salmon’, ‘Radost White’, ‘Radost Yellow’, ‘Stellini’, ‘Grand Pink’, ‘Baltica Yellow’, ‘Bartoli’, ‘Talitha’, ‘Flamenca’, ‘Exopolis’ en ‘Grand Cherry’. De chrysanten werden beoordeeld op de volgende criteria: kwaliteit, bacterievrij, kleur, vorm van de bloem en de creatieve mogelijkheid. Daarnaast werd de styling van de stand beoordeeld op presentatie, creativiteit en originaliteit. Ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth, het thema van de tentoonstelling, werd een grote champagnefles met chrysanten van Zentoo gedecoreerd.

Advertising
 

RHS Chelsea Flower Show

De RHS Chelsea Flower Show is een populaire en toonaangevende tentoonstelling in Groot-Brittannië. Het event mag ieder jaar meer dan 150.000 bezoekers tijdens vijf dagen verwelkomen. De Britse koninklijke familie is altijd van de partij op de tentoonstelling: Koningin Elizabeth bezoekt het event steevast op de openingsdag. Daarnaast kreeg de chrysantenstand nog meer hoog bezoek over de vloer: ook Prins Harry, Prins William en zijn vrouw Catherine, de hertogin van Cambridge waren van de partij.

Meer nieuws van Fleur Magazine over de RHS Chelsea Flower Show, leest u hier.

Foto’s: www.lmflowerfashion.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: