Zeg het met verlepte bloemen

Een dode bloem, een stomme brief of een verlept boeket: dankzij Pleurop komen ook de gebroken harten, de cynici en de verbitterden in Amsterdam aan hun trekken op Valentijnsdag. 

Via Pleurop kun je voor slechts een paar euro een bosje verwelkte bloemen naar je (toekomstige) ex sturen. Je kan je bosje anoniem versturen – een goede verstaander heeft immers genoeg aan een half woord of, in dit geval, een verlepte bos bloemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een kort en (on)persoonlijk berichtje achter te laten. Pleurop schrijft op maat een stomme brief voor de ontvanger. Heb je niet zo veel te besteden of wil je gewoon niet zoveel uitgeven aan je ex, dan kun je ook één verlepte roos bestellen voor slechts 1 euro.

Advertising
 

Wil je het mes nog dieper steken? Dan kan je ook kiezen voor een zingende bezorger. “Cry me a river is een van de nummers uit zijn repertoire,” aldus initiatiefnemer Joost de Vos van Tosti Creatives.

Pleurop zegt op haar website het verbreken van relaties te willen bevorderen, omdat Valentijnsdag dat juist tegenwerkt. “Valentijnsdag heeft naast het commerciële doel ook een onbedoeld gevolg: het vertroebelt het beeld van je huidige liefde. En zo kabbelt zo’n relatie maar door.”

Update: Amsterdam bulkte van de gebroken harten op Valentijnsdag. De actie was een groot succes: Pleurop was helemaal uitverkocht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: