Zaterdag Nationale Tulpendag: doe mee!

Zaterdag 18 januari vieren we Nationale Tulpendag. In Antwerpen en Amsterdam kunnen mensen tulpen plukken in een Tulpenpluktuin. Kondig de start van het tulpenseizoen zeker aan!

Advertising
 

Voor het eerst wordt de Nationale Tulpendag in België en Nederland op dezelfde dag gevierd: op zaterdag 19 januari 2019. De officiële start van het tulpenseizoen gaat gepaard met de nodige festiviteiten. Ruim 400 bloemisten in Nederland en 120 in Vlaanderen nemen deel aan een verkoopcampagne.

• In België komt er voor de tweede maal een grote tulpenpluktuin op het Astridplein in Antwerpen, gelegen naast het Centraal Station.
• In Nederland kan je voor het paleis op de Dam in Amsterdam naar jaarlijkse gewoonte een bosje tulpen plukken in de grootste tulpenstadstuin ter wereld. Dit jaar is het thema ‘Flowerpower’ en dat komt onder meer tot uiting in het kleurrijke tuinontwerp. Om 13 uur mag het publiek naar binnen om de 200.000 tulpen te plukken. Als principe geldt op=op.

TIP : Kondig de start van het tulpenseizoen aan en koppel er een actie aan. Zo creëer je buzz en boost je je tulpenverkoop!

Meisje op de foto

De jonge vrouw op de foto is de 21-jarige Flora Munster. Zij werd door Tulpen Promotie Nederland gekozen uit ruim 20 kandidaten tot Tulpenprinses 2019. De tulpenprinses zal bij diverse promoactiviteiten voor de tulp dit tulpenseizoen aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: