Zalando Style Icons Event in het groen

De Antwerpse en Amsterdamse modescene zijn weer enkele gelauwerde mode-influencers rijker. In deze modesteden werden de afgelopen maand de Zalando Style Icons Events georganiseerd. Bij zo’n stijlvol fashionevent horen stijlvolle decoraties. Die nam LM Flower Fashion voor haar rekening. 

Zalando Style Icons

Advertising
 

Tijdens de jaarlijkse Zalando Style Icons (voorheen Zalando Blogger Awards) koos een modejury de winnaars van het Creative Content Icon en besliste het publiek samen met de jury wie de award voor Rising Style Icon en de hoofdprijs, Style Icon of the Year, kreeg.

Het stijlicoon van het jaar kreeg een fashion trip naar LA en een jaar gratis winkelen bij Zalando ter waarde van € 3.000. The Rising Style Icon en de winnaar Creative Content Icon wonnen een modereis naar Berlijn en ook een jaar lang gratis winkelen bij Zalando ter waarde van € 3.000.

Amsterdam
Yara Michels en Kay Nambiar presenteerden de award ceremonie in het Amsterdamse Hotel Arena. Daar werden op 10 november de winnaars van de Zalando Style Icons 2016 in Nederland bekendgemaakt: Claire Cliteur werd Style Icon of the Year en Nicole Huisman heeft de Rising Style Icon in de wacht gesleept. Ingrien Liu kon met haar artikel de jury overtuigen en werd beloond met de titel Creative Content Icon.

In de monumentale kerk die nu dienstdoet als eventlocatie van Hotel Arena, realiseerde LM Flower Fashion een hangende constructie en een fotowand van diverse groene planten.

Antwerpen
Op vrijdag 25 november vond de awardshow plaats in het Antwerpse Felix Pakhuis. Presentatrice Elodie Ouédraogo kondigde de drie winnaars van de Zalando Style Icons 2016 aan: Annabel Pesant werd Style Icon of the Year, Monica Ho ging met de titel Rising Style Icon aan de haal en Emma Gelaude werd tot Creative Content Icon gekroond.

Flower Fashion in groen
LM Flower Fashion nam de styling van groene planten en groene bloemen voor haar rekening. Via de social media van de mode-influencers werden de groendecoraties gedeeld met het grote publiek. Voor beide events werden groene Vanda planten van Anco pure Vanda, groene snij-Cymbidium Hans van HVS Orchids, snij-Dracaena groen van kwekerij De Plaats, een diversiteit aan groene planten waaronder Monkey Mask, Philodendron, Asplenium, Nephrolepis, Areca en Coffea van VDE Plants / Intenz Home en een selectie uit de plantencollectie van JM Plants waaronder Monstera en Calathea gestyled.

Zalando
Zalando is een van oorsprong Duitse webshop voor schoenen, kleding en modeaccessoires. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en verkoopt aan klanten in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: