Wunderkammer & Gerbera is Wowwww!

Ruim 14.000 gerbera’s brachten een wow-effect teweeg bij de bezoekers van de Landesgartenschau in het Beierse Deggendorf. In de Wunderkammer, een initiatief van de Nederlandse bloemenexport, konden de bezoekers een ‘bloemenselfie’ maken en op facebook zetten. Op basis van de meeste ‘likes’ werd de winnende foto gekozen. Deze was van Daniela Obermeier en zij ontving een prachtig boeket.

Ondank het warme weer waren er duizenden bezoekers per dag. Zij waren niet alleen enthousiast over het Nederlandse bloemenpaviljoen maar ook over de demonstraties van het bekende floral designersduo Florian Seyd en Uli Signer. Zij werkten met gerbera’s en zomerbloemen.

De Landesgartenschau is nog geopend tot 5 oktober 2014 en wordt georganiseerd door de deelstaat Beieren en de stad Deggendorf. De VGB (Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten) ondersteunt promotie van Nederlandse bloemen en planten in dit voor de Nederlandse bloemenexport belangrijke Bundesland met een bijdrage uit het salderende Handelsfonds van het (opgeheven) Productschap Tuinbouw.

www.bayerischer-wald.de

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.