Workshops met toparrangeur Peter van der Sluis in Orenburg (Rusland)

Herfst-, winter- en bruidsboeketten. Dé thema’s van een drietal workshops gegeven door Peter van der Sluis. Dé internationaal bekende toparrangeur bracht de bloemisten hierin op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van bloemschikken en kleurencombinaties.
Fides organiseerde – in samenwerking met een Russische exporteur – een tweedaags evenement vol creatieve workshops en productdemonstraties. En dat uiteraard met de Fides rassen in de schijnwerpers. Zo werd het herfstboeket gesierd door Raisa, Korona, Merlot en Lollipop Yellow. De geweldige kleurencombinatie creëerde een mooie herfstlook. Een wintertintje werd gecreëerd door het gebruik van Arctic Queen en Ferry en in het bruidsboeket straalden de rassen Ferry Lime, Disco Club, Journey Dark en Lollipop.

De workshops gaven de bloemisten een geweldige impressie van het verwerken van chrysanten in de verschillende boeketten. Dit – in combinatie met de prachtige rozen van ons zusterbedrijf Lex+ – gaf een goede representatie van het Fides snijchrysanten assortiment.
De twee dagen werden afgesloten met een spetterende demonstratie van Peter. Zijn creativiteit daarin zal de vele toegestroomde bloemisten nog lang bijblijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.