Word verliefd op deze bloemenweelde

We dompelen ons onder in de overgang van licht naar duister. De temperaturen zakken, de dagen worden korter en de nachten langer. Terwijl de natuurlijke bloemenpracht stilaan zijn eindpunt bereikt heeft, maakt een herfstgevoel zich meester. Terugblikken én vooruitblikken doen we met FALL FOR // FLORALS, een thema van groothandel Agora, waar bloemen de leiding nemen.

?➡? Interesse? Bekijk het Lookbook van Agora

Tijd om verliefd te worden op deze bloemenpracht!

Hoe ga je te werk? Wel, in navolging van de Bauhaus-beweging ga je creatief aan de slag met lijnen en abstracte vormen.

Gebruik cilindrische potten en vazen uit glas en keramiek om invulling te geven aan het abstracte van deze creaties. Kies bij accessoires voor een enkele tint, zoals bijvoorbeeld wit of goud.

Ga voor typische herfstkleuren in je creatie. Denk aan bordeaux, donkerrood, pastelgeel, paars, donkerroze, koper- en bronstinten. Het element der verrassing doorheen de composities is de frisse kleur wit, die zowel de aandacht trekt als schenkt aan de overige elementen.

Werk voornamelijk met verse bloemen. Beperk het gebruik van planten of gedroogde items tot een absoluut minimum.

De stemming die we creëren bestaat uit duisterheid en mysterie. Een neutrale stenen setting of een levendige, heldere fuchsia achtergrond vormen het perfecte schouwtoneel om de kleurdiversiteit van de bloemen te accentueren.

Een sombere, mysterieuze uitstraling die zich vertaalt in warmte en gezelligheid – ideaal om deze steeds donkere periode te counteren.


■ Naar het Agora Lookbook

Wist je dat….?

2021 is een heel speciaal jaar voor de Agora-familie. Dit jaar bestaat de groothandel in bloemen, planten en accessoires 40 jaar.

Wil je er meer over weten? Lees hier het hele verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.