Word Meesterflorist bij Gregor Lersch van november tot maart

Het Boerma Instituut in Aalsmeer bied je nu de kans om Meesterflorist te worden tijdens een 20-daagse opleiding bij één van ‘s werelds beste floral designers Gregor Lersch.

Het groeien van zelfvertrouwen, gecombineerd met het tot bloei komen van je eigen creativiteit en talent spelen een belangrijke rol in de lange weg naar het bereiken van de status van Internationaal Meesterflorist (IMF). Deze opleiding gaat dieper in op alle facetten van de bloemisterij.

Gregor Lersch is voor veel Meesterfloristen een inspiratiebron en leraar. Je kan zijn stijl en technieken herkennen in veel van de florale ontwerpen van internationale Meesterontwerpers over de hele wereld. Velen van hen heeft hij onderwezen of hebben in het verleden voor hem gewerkt.

Zijn unieke kijk op floristiek en decennialange ervaring hebben van Gregor Lersch een leraar gemaakt waar velen graag van zouden willen leren.
“We zijn vereerd dat we de 20-daagse International Master Florist opleiding van Gregor Lersch in onze bloemenschool hier in Nederland kunnen organiseren.
Deze cursus is echt een unieke kans voor iedereen die meer vaardigheden wil opdoen, zijn kennis wil verdiepen en een beter begrip wil krijgen van floral design.”

  • De volledige cursus kost € 7.500.
  • Het maximum aantal inschrijvingen is ongeveer 15 studenten.
  • De opleiding gaat door in het Boerma Instituut in Aalsmeer (Nederland).

Ontdek hier alle data + de onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen


Bereid je voor met de boeken van Gregor Lersch

Ga naar de FLEUR BOOKSHOP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.