Word jij bloemschikkampioen van Gardenista?

Van 26 tot en met 30 mei 2021 zal de tweede editie plaatsvinden van het Gardenista festival. Iedereen die een verhaal kan vertellen met plantaardige en niet-plantaardige materialen, wordt uitgedaagd zich in te schrijven voor de bloemschikwedstrijd.

Laat familie, vrienden en collega’s tijdens Gardenista zien hoe jij met passie jouw vakkennis uitstraling geeft. Wil jij weten hoe goed jij bent als student, amateur of professional? Een vakbekwame jury beoordeeld jouw werkstuk. Doe mee! En laat zien hoe divers en mooi bloemschikken is!

Advertising
 

Uit elke categorie worden 3 winnaars bekendgemaakt die vervolgens zondag 30 mei op het podium tijdens het festival het tegen elkaar opnemen voor de eerste prijs: een artikel in Groei&Bloei. Gardenista wordt van 26 tot en met 30 mei 2021 gehouden op het historische landgoed van Den Alerdinck in Laag Zuthem (NL).

Inschrijven

Om je te kwalificeren voor deze wedstrijd moet je maximaal vijf foto’s sturen van bloemwerk waar je trots op bent. Samen met je adresgegevens en telefoonnummer geef je aan in welke categorie je mee wilt doen.

Doe mee via www.gardenista.nl. Vragen? Mail naar [email protected]

Let op: Er doen maximaal 30 deelnemers per categorie mee, dus VOL = VOL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.