Winters thema uit lookbook Agora

Met een fonkelnieuw winterthema trotseert Agora samen met jou de koeler wordende dagen. Maak deze winter een frisse start met het thema THE NEXT // GEN!

Een prachtig winterwonderland wint opnieuw aan terrein en het lijkt wel alsof een arctische storm een doortocht door het landschap maakte. De winter is aangebroken en brengt ons een verscheidenheid aan wilde en witte creaties.

Met dit thema markeren we de overgang naar een nieuwe generatie in de Agora-familie, terwijl we al een voorsmaakje geven van het jaar 2022.

Amaryllis
Amaryllis

De natuur, bedekt met een deken van sneeuw, inspireert ons om de schoonheid van het seizoen samen te vatten. Verfijnde witte orchideeën weerspiegelen de wilde winter, terwijl glinsterende koele tinten ons voorbereiden op het feestelijke seizoen. Het geeft ons nieuwe wind in de zeilen.

Helleborus
Calla

De leidende kleuren zijn zilver, wit, ijsblauw en saliegroen. Gebruik arctische elementen en zachte lijnen voor een onbevangen maar elegante look. 

Amaryllis
Ranonkel

Tijd om te stralen! Zilver is hier de belangrijkste ondersteunende kleur. Gebruik het als een transparante laag over je bloemen designs en droge creaties om een magische en kristallen look te creëren die ons de feestdagen in slingert.

Pinus & Roos
Pinus & Roos
Pinus & Roos
Pinus & Roos
Pinus & Roos
Asparagus
Asparagus

Donker en gedroogd groen in winterstijl brengt het echte kerstgevoel van het seizoen naar boven. Dennenappels- en takken zijn ideaal voor dit thema!

Ranonkel
Ranonkel

Voeg zilverkleurige en lichtdoorlatende accessoires toe in ronde en golvende vormen. Ze weerspiegelen het warme kaarslicht van Kerstmis en vergezellen ons het nieuwe jaar in!

Nobilis
Nobilis

THE NEXT // GEN omvat een minimalistische look als basis voor alle creaties, waarbij voldoende ruimte wordt gelaten tussen de verschillende producten om hun charme te tonen.

Delphinium
Delphinium

Durf op te vallen door enkele wilde elementen toe te voegen zoals zilveren craspedia en goudkleurige kerstballen voor een futuristische touch.

Hyacinth
Eucalyptus & Roos
Asparagus
Helleborus
Eucalyptus & Roos
Delphinium
Delphinium
Amaryllis
Asapargus

■ www.agoragroup.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.