Winter Moments with Flowers in Brugge

Het contrast van bloemen en winter maakt de winter pas echt magisch, dus als je dat eens ten volle wil beleven, dan moet je naar ‘Winter Moments with Flowers’, dat plaatsvindt van vrijdag 21 november tot het einde van de maand.

Misschien denk je nu dat we hiermee alles al verklapt hebben, maar niets is minder waar, want het organiserende bloemschikmagazine ”Fleurs Créatif’, heeft er een handje van weg om het publiek te verrassen met ongeziene combinaties van bloemen en andere thema’s. Zo zijn dit jaar de zwanen alomtegenwoordig.

Winter moments with flowers fleurcreatif.com PSG_2232Als symbolische ambassadeur van Brugge, leiden de zwanen je van de rand naar het hart van de tentoonstelling. In de etalages van winkels staan zwanen, gemaakt van bloemen, al mag je er ook engelen in zien, met het hele schemergebied van zwanen en engelen daartussen.

Wereldklasse is de zaal waarin de Duitse meesterflorist Gregor Lersch zijn kunnen toont en waar jij een workshop kan volgen. In Winter Moments kan je natuurlijk ook naar hartelust inspiratie opdoen voor de tafeldecoratie tijdens de komende feestdagen en als je daar dan toch bent, dan kan je misschien nog een tentoonstelling meepikken over de verwantschap tussen Pablo Picasso en Andy Warhol.

Niet alleen de inhoud van Winter Moments is magisch, ook de locatie is dat: het Oud Sint-Janshospitaal, langs de Reie, in het hartje van het Middeleeuwse Brugge, is echt iets voor op een prentbriefkaart!

www.happenings.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.