Winter Moments with Flowers gaat op wereldreis

Wie alvast de kerstsfeer wil opsnuiven, moet beslist een bezoekje brengen aan Winter Moments with Flowers. Van 24 tot en met 28 november 2017 zal het historische Oud Sint-Janshospitaal in Brugge baden in winterse bloemenweelde. Tientallen floristen werken in het thema ‘Christmas Around the World’, geïnspireerd op de boeken van Jules Verne. Met prachtige bloemwerken als resultaat.

20.000 mijlen onder zee
Reis mee rond de wereld, duik 20.000 mijlen onder zee of vlieg van de aarde naar de maan. De vele floristen nemen je mee naar de imaginaire wereld van schrijver Jules Verne, altijd in combinatie met het thema kerst. De Russische floriste Natalia Zizko creëert een winterversie van een sprookjescarrousel, Sébastien Dossin gaat de Kerstman achterna, Jolien Vanderstappen creëert zwevende boeketten en Hilde De Mol en Adinda Sap reizen door de tijd met haar rariteitenkabinet. Het belooft een spektakel te worden om nooit te vergeten.

Advertising

Nationale en internationale topfloristen
Van de grote ambassadeurszaal tot de tuin. De verschillende vertrekken van het hospitaal zullen baden in sfeervolle bloemendecoraties van nationale en internationale floristen.

  • Het Fleur Creatief Team met Moniek Vanden Berghe, Geert Pattyn, Ivan Poelman, Jan de Ridder en Sören Van Laer maakt imposante sterren en zuilen.
  • Het Fleur@Home Team met Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Tom De Houwer en Rita Van Gansbeke realiseert adembenemende tafeldecoraties.
  • Verwacht je ook aan vertrouwde designers zoals Natallia Sakalova, Arnauld Delheille, Anneke Catrysse, Veerle Desmet en Dave Van Reeth.
  • Ook op de afspraak: een Roemeens team onder leiding van Ella Fodor, een Oekraïens team en andere internationale floristen.

Demo’s en workshops
Op dit bloemenevenement bewonder je creaties van vele nationale en internationale bloemkunstenaars, ontdek je de laatste trends en doe je ideetjes op voor feestelijke decoraties bij je thuis. Bovendien geniet je van demonstraties of kan je deelnemen aan een van de vele workshops. Ook florale bloemenshows staan op het programma.

Nieuw in 2017
Winter Moments with Flowers belooft dit jaar nog intenser te worden. Op het gelijkvloers zal er ruimte voorzien worden voor heel wat beleving. Lees het laatste nieuws op www.wintermoments.be.

Er zit meer in je ticket dan je denkt
Met het toegangsticket voor Winter Moments with Flowers heb je gratis toegang tot de expositie ‘Van Picasso tot Miro’ op de site van Oud Sint-Jan. Tot 31 december 2017 geniet je bovendien korting bij enkele Brugse musea.

>>> wintermoments.be

Geef een reactie