Winter Moments licht een tipje van de sluier op

Winter Moments, het winterse zusje van Fleuramour en eveneens een prachtig bloemenevent, krijgt vorm. Het Fleur Creatief team en de ploeg floral designers van [email protected] lichten een tipje van de sluier op.

Het [email protected] team heeft besloten het tijdens deze editie van Winter Moments over een andere boeg. Annick Mertens, Charlotte Bartholomé en Tom De Houwer zullen elk vijf deuren voorzien van de meest betoverende kerstdecoraties. Naast de klassieke kerstkransen zullen ze de deuren ook voorzien van ludieke alternatieven voor deze kersttopper.

Advertising
 

Ook het Fleur Creatief team brengt florale magie naar de site van Winter Moments. Het team wordt vertegenwoordigd door Moniek Van den Berg, Geert Pattyn, Ivan Poelman, Jan de Ridder, Sören Van Laer en Jolien Vanderstappen. De floral designers zullen ieder een uitvergroot kerstornament (een engel, een kerstbal, een paar vleugels…) scheppen. Daarnaast kleden ze het Sint-Janshospitaal verder aan met tweedimensionale kerstbomen.

Nog steeds niet genoeg van de kerstsfeer en winterse gezelligheid? Geen nood. In de ruimte is ook plaats voorzien voor ongeveer tien driedimensionale kerstboompjes op een sokkel. De namen van de floral designers van het Fleur Creatief team die de kerstboompjes voor hun rekening zullen nemen, volgen later.

>>> wintermoments.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: