Wintersfeer in Damme (21/12 – 5/1)

Frederiek Van Pamel palmt tijdens de kerstvakantie het historische Sint-Janshospitaal van Damme in en creëert er een prachtig bloemendecor.

Advertising
 

Wintersfeer in Damme

In de winter ondergaat Damme een hele transformatie, maar de stad is daarom niet minder betoverend. Integendeel! Naast de gezellige winterwandelingen kan je tijdens de kerstvakantie in Damme ook genieten van prachtige bloemenkunst door Frederiek Van Pamel.

Frederiek Van Pamel is een bijzonder getalenteerde bloemenkunstenaar uit Brugge. Met organische materialen maakt hij florale kunstwerken om u tegen te zeggen met nieuwe, verrassende vormen en composities. Spelen met kleuren, texturen en materialen doet hij als de beste. Zo tilt hij elke ruimte moeiteloos naar een hoger niveau.

Van zaterdag 21 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 vormt het historische Sint-Janshospitaal in Damme het decor voor de bloemenkunst van Frederiek Van Pamel. Het is niet de eerste keer dat de Brugse bloemenkunstenaar de Uilenspiegelstad inpalmt tijdens de kerstperiode. In 2017 en 2018 toverde hij het stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Damme om tot een magische winterwereld. Het succes was groot: ruim 5.000 mensen bezochten de tentoonstelling. Wij hebben dus hoge verwachtingen voor dit jaar! Wintersfeer in Damme is tijdens de kerstvakantie elke dag geopend vanaf 10.30 uur (met uitzondering van Kerstmis en Nieuwjaar).

Wedstrijd gratis tickets afgelopen

Fleur Magazine mocht onder haar abonnees 25 duotickets wegschenken. Gezien het enorme succes en wegens het principe op=op is de wedstrijd afgesloten. Wij wensen de winnaars veel plezier.

>> visitdamme.be
>> frederiekvanpamel.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: