IPM Essen, ’s werelds grootste groenbeurs

IPM Essen is de grootste tuinbouwbeurs ter wereld. Bloemen, planten, bomen, … Als professional in bloemen en planten vind je er alles wat je nodig hebt.

Waarom moet ik erheen?

Van 28 tot en met 31 januari 2020 komt de gehele internationale tuinbouwbranche voor de 38ste keer samen op IPM ESSEN. In 2020 vindt de beurs voor het eerst plaats op het compleet gemoderniseerde beursterrein. De acht grote ultramoderne beurshallen, allen gelijkvloers, de Galeria en Hal 1A bieden de ruim 1.500 exposanten uit bijna 50 landen de ideale omgeving om hun producten en oplossingen te presenteren.

Advertising
 

Er is ook een exclusief en informatief randprogramma. Met wedstrijden zoals Show Your Colours, het toekomstcongres van GaLaBauer, trendy live shows in de FDF World of de Showvitrine Nieuwe Producten doen beursbezoekers nieuwe kennis op om hun bedrijf klaar te stomen voor de toekomst én kan er tegelijkertijd worden genetwerkt.

Inspelen op klimaatverandering

De laatste jaren presenteren exposanten steeds vaker duurzame producten die inspelen op de klimaatverandering. Denk daarbij aan planten die goed bestand zijn tegen warmte en koude, milieuvriendelijke en grondstofbesparende verpakkingsoplossingen, organische meststoffen en substraten, luchtreiniging, onderhoudsvriendelijke binnenplanten en potten van duurzame en biologisch afbreekbare materialen,… Het aanbod van IPM omvat innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, techniek, bloemsierkunst en inrichting.


Win hier een duoticket!

Helaas, deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht door de redactie.

>> ipm-essen.de

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: