Sla je slag: 20×2 tickets Christmasworld (25-29 januari)

Fleur Magazine mag dankzij Messe Frankfurt 20 duotickets weggeven voor Christmasworld in Frankfurt. Doe snel mee en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels!

Deze gigantische vakbeurs met kerst-, seizoens- en woondecoratie bezorgt je de creatieve kick om je business een nieuwe impuls te geven.

WAAROM MOET IK ERHEEN?
1.048 exposanten uit 43 landen presenteren een uniek spectrum aan nieuwe feestelijke en seizoensgebonden decoraties. Ook verneem je in primeur de trends voor kerst 2019, krijg je designideeën voor je winkel, etalage en toonbank én kan je op de compacte beurs Floradecora achterhalen hoe je je klanten tevreden stemt met langdurig vers blijvende snijbloemen.

In de nieuwe ‘Retail Boulevard’ presenteren 5 pop-upstores de beste manieren om bloemen en decoratie samen te presenteren. Nog in Messe Frankfurt vinden van 26 tot en met 29 januari ook de beurzen Creativeworld en Paperworld plaats.

Christmasworld (25-29 januari) beslaat de hallen 8, 9, 11 en 12 van Messe Frankfurt.
Floradecora (25-29 januari) met snijbloemen, planten en floral art vindt plaats onder de glazen koepel van de Galleria in dezelfde Messe Frankfurt.

Om kans te maken op één van de 20 duotickets voor Christmasworld 2019 moet je meedoen aan onderstaande wedstrijd en de vragen zo correct mogelijk beantwoorden. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Doe mee en win!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.