Welke nieuwe gerbera-soorten kies jij?

De dagen lengen, de eerste zonnestralen toveren een warme lentegloed, je ziet weer smiling faces. Rest alleen nog het zonnetje in huis te halen! Geen bloem die daar sprekender op lijkt dan de gerbera.

Advertising

Weg winterblues, adieu duisternis. Dit voorjaar ga jij op speciale missie: zo veel mogelijk vrolijkheid rondstrooien. Je zal zien: met de goedgemutste gerbera als toverstaf goochel jij pretlichtjes in de ogen. De vervloekte voorjaarsmoeheid zal smelten als sneeuw voor de – euh – zon.

Met haar zonnige uitstraling heeft de gerbera alle troeven om deze dagen uit te groeien tot absolute lieveling onder de bloemen. In Nederland alleen al worden jaarlijks 900 miljoen gerbera’s geproduceerd, in 600 verschillende variëteiten. Rond Pasen staat de gerbera zelfs in de top-4 qua populariteit na de tulp, de roos en de chrysant. Ook in België gaat ze vlot over de toonbank.

Soorten gerbera

Dankzij de verwoede inspanningen van veredelaars en kwekers onderscheiden we vandaag diverse soorten met naast de grootbloemige standaard gerbera ook nog het kleine zusje germini, de piepkleine piccolini, de pomponachtige pomponi, de spaghettivormige pasta of spider gerbera en de grote sliertvormige variant pastini.

Welke nieuwe gerbera’s kies jij?

In het assortiment vind je vandaag ruim 600 soorten gerbera’s, waaronder 97 nieuwe soorten. Stuk voor stuk uitbundige zonnekloppers om je boeketten nog meer mee te laten stralen. Vooruit, kiezen maar! Welke nieuwe gerbera’s blinken straks in jouw vitrine?

Deze diashow vereist JavaScript.

Bekijk volledig assortiment online

Een aanrader: neem eens een kijkje op de website van Coloured by Gerbera voor een royaal overzicht van de meer dan 600 soorten gerbera. Ideaal om je klanten te verrassen met nieuwe, stralende en betoverende gerbera’s. En erg plezierig om eens door te snuisteren op een rustig moment.

>> colouredbygerbera.com/en/assortiment

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: