Welke Amaryllis steelt jouw hart?

Het is weer tijd voor amaryllis, de must-have van het seizoen. Amaryllis staat voor kleur en kracht en symboliseert trots en betoverende schoonheid. Precies wat je nodig hebt als het buiten koud en donker is. Geniet ervan!

Advertising
 

De bloemen zijn verkrijgbaar in rood, roze, wit, oranje, geel, groen, maar er zijn ook amaryllissen met gekleurde strepen en randen. Keuze genoeg dus om je door de wintermaanden te helpen!

PRESENTEER IN VAAS
Laat iedereen genieten van de indrukwekkende grote amaryllis-bloemen, die één voor één gaan bloeien. Attendeer je klanten op deze indrukwekkende bloeier en presenteer deze in een vaas in je winkel. De stengel van amaryllis is soms niet sterk genoeg voor het gewicht van de bloemen; een stok in de steel is dan een oplossing om ze overeind te houden.

STEEL DE SHOW
De amaryllis leent zich goed voor opvallende presentaties waarbij alle aandacht uitgaat naar de stelen. Zet ze in een hoge glazen vaas, versier de stelen met een stukje kant of laat ze onderaan omkrullen- door ze iets in te snijden- en geef ze de ruimte in een royale glazen vaas.

Deze diashow vereist JavaScript.

OP DE TOONBANK
Een verzameling amaryllissen in de vorm van een krans ziet er prachtig uit op de toonbank. De bloemen blijven gemakkelijk op hun plaats liggen door het gewicht van de bloem. Natuurlijk kan een steekschuimkrans ook als basis dienen. Prik het schuim wel even voor, zodat de stelen er gemakkelijk ingeprikt kunnen worden.

ONDERSTEBOVEN?
Voor de amaryllis is niets te gek. Bevestig de stelen van deze winterbloem aan een tak of rail boven de tafel en laat de bloemen naar beneden hangen. Of hang een aantal amaryllissen ondersteboven aan de muur – als een levend bloemenschilderij. Giet een beetje water in de holle stelen. Dan blijven de bloemen lang mooi.

Deze diashow vereist JavaScript.

INDRUKWEKKEND
In de knop oogt de amaryllis al groots en krachtig. Voor consumenten is het soms moeilijk voor te stellen dat de bloemen er nog imposanter uitzien als ze bloeien. Zet daarom een paar voluit bloeiende amaryllissen in de winkel. Wow!

AAN DE SLAG!
Zet deze schoonheid extra in de spotlight met een amaryllis-sjabloon! Hiermee decoreer je jouw ruit in een handomdraai. Je plakt het papier tegen de buitenkant van de ruit, neemt een raamstift en tekent het sjabloon over aan de binnenkant van de ruit. Het sjabloon kan je gratis downloaden op www.amaryllisinfo.eu.

>> amaryllisinfo.eu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: