Wedstrijden op Fleuramour: Talent gezocht!

Van 25 tot 28 september viert Fleuramour haar twintigste verjaardag! Om dat te vieren worden ook dit jaar twee wedstrijden georganiseerd: één voor studenten en één voor professionele floristen. De winnaars winnen prachtige prijzen, waaronder een heerlijk weekendje weg. 

-PSGstudio.be-8215_WEB2Student-floristen maken in de Franse tuin van het kasteel een levensgrote champagnefles uit vegetatieve materi-alen, bloemen en Oasis® steekschuim. Daarnaast verwacht de organisatie een creatie van Oasis® steekschuim in combinatie met water en licht.  Vraag eventueel aan uw leraar dat hij ons hiervoor contacteert.

De professionele deelnemers mogen hun kunnen tonen met een vintage bruidsboeket. Voor de tweede opdracht is het thema ‘porseleinen bruiloft’. De floristen dienen een tafeldecoratie samen te stellen waarin porselein en bloemen de centrale elementen zijn.

Meer info of inschrijven? Fleuramour.be


Fleuramour is het  grootste bloemenevent in de prachtige Land-commanderij van Alden Biesen in Bilzen (B).

Meer dan 100 floral designers uit binnen- en buitenland zullen de ruimtes in het kasteel aankleden met tienduizenden bloemen na een maandenlange voorbereiding. De combinatie van internationale bloemsierkunst van topniveau en dit sprookjesachtige kader maakt van Fleuramour een leuke uitstap voor jong en oud! 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.