Wedstrijd Fleuramour: op wereldreis aan tafel en aan het altaar

Naar goede gewoonte krijgen professionele floristen op Fleuramour de kans om hun meesterschap te demonstreren tijdens een wedstrijd. Ze kunnen hun vakmanschap en oneindige creativiteit botvieren op een tafeldecoratie en bruidsboeket dat aansluit bij het thema van Fleuramour 2017: cultuur.

Tafeldecoratie 
Er zaten eens een Chinees, een Rus en een Spanjaard samen aan tafel. Dat klinkt als het begin van een goede mop, maar dat is het in dit geval niet. Het is de opdracht voor de tafeldecoratie van Fleuramour 2017. Die luidt: maak een verrassende tafeldecoratie voor twee personen, waarbij je zelf aan tafel plaatsneemt met iemand van een andere nationaliteit of een andere cultuur. De tafel moet natuurlijk volgens de regels van de kunst gedecoreerd worden en aan de eisen van een perfecte tafeldecoratie voldoen. Daarenboven moet Oasis® steekschuim in de tafeldecoratie verwerkt worden. De jury zal je internationale of interculturele tafeldecoratie beoordelen op originaliteit, creativiteit, vorm en kleur, afwerking en tot slot op relevantie voor het thema.

Advertising

Bruidswerk
Maak een bruidsboeket voor een bruid met een andere nationaliteit of cultuur: een Chinese, Japanse, Amerikaanse, Spaanse, Russische, Hongaarse enz. bruid. Keuze te over. Creëer een echt bruidsboeket waarin Oasis® als basis verwerkt wordt. Een tasje kan dus ook. De creatie moet bij een echte bruid passen en moet vooral draagbaar zijn. Daarenboven moet het perfect afgewerkt zijn. Zoals het een perfect bruidsboeket betaamt, mag het boeket ook niet druppen. De jury zal je bruidsboeket beoordelen op techniek, vorm en kleur, originaliteit, draagbaarheid, afwerking, aansluiting bij het thema en het gebruik van Oasis® als basis. Vergeet ook zeker geen foto mee te nemen van je bruid. Je moet immers je boeket presenteren bij de foto.

Inschrijven
Inschrijven kan je door simpelweg onderstaand formulier in te vullen.

Geef een reactie