Waterdrinker en Royal FloraHolland tekenen voor Green Trade Center Aalsmeer

Op het veilingterrein in Aalsmeer wordt door Waterdrinker Aalsmeer een nieuw handelscentrum ontwikkeld. Bob Moria, CEO van Waterdrinker, en Lucas Vos, CEO Royal FloraHolland, hebben daartoe op 18 juli een overeenkomst getekend. Het Green Trade Center wordt ontwikkeld naast het gebouw van Waterdrinker en zal naar verwachting eind 2017 worden geopend tijdens de handelsbeurs Trade Fair.

“Het Green Trade Center wordt het vlaggenschip van Waterdrinker Aalsmeer, waarin we samen met onze leveranciers inspelen op de behoeften van onze (inter)nationale klanten”, aldus Bob Moria. “We inspireren met een breed en diep assortiment planten, bloemen en hardware. Daarnaast staan we voor een optimale en fijnmazige logistiek waarmee we onze klanten helemaal ontzorgen.”

De opening van het Green Trade Center past binnen de strategie Royal FloraHolland 2020. Lucas Vos: ,,Het Green Trade Center heeft straks heel veel moois te bieden. Het laat zien wat er binnen de sierteelt allemaal mogelijk is en dat gaat zich uiteindelijk vertalen naar meer verkoop van bloemen en planten.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.