Wat kan je allemaal inkopen bij Bab Star?

Meedenken met de bloemist vormt het hart van Bab Star. Ze leveren dagelijks bloemen en planten aan ruim 300 bloemisten in Nederland en België. Keurig op water, verpakt, efficiënt vervoerd, op tijd geleverd én van uitstekende kwaliteit. Iets voor jou? Ontdek het via de vragen & antwoorden.

WAAROM MOET IK HIER BESTELLEN?

Bloemengroothandel Bab Star zorgt al 25 jaar voor een totale service voor de bloemist. Verzorging, verpakking, levering: alles gebeurt met de grootste zorg. Je kan rekenen op een uitstekende kwaliteit, met plezier en passie voor jou samengesteld door de familie en een sterk team van medewerkers.

WAT BIEDEN ZE ALLEMAAL AAN?

• Alle soorten snijbloemen voor alle gelegenheden van uitstekende kwaliteit

• Alle soorten planten voor binnen en buitenshuis via directe webshopkoppelingen met plantenleveranciers (Waterdrinker en plantenkwekers)

Accessoires van diverse leveranciers: 4-attention, Broekhof, Daan Kromhout

Decoratie: hout- en natuurlijke decoratie via diverse directe webshopkoppelingen

WELKE MERKEN VIND IK ER?

Star Select *** (speciaal door Bab Star jr. geselecteerde kwaliteitsproducten o.a. Meijer Avalanche rozen)

WAARIN ZIJN ZE GESPECIALISEERD?

Meedenken met de bloemist en ook met de duurzame bloemist. BabStar.nl is Skal-gecertificeerd. Je kan ook beroep doen op een eigen handgebonden boekettenservice.

HOE HOUDEN ZE HUN AANBOD UP-TO-DATE?

Iedere dag worden verse bloemen ingekocht aan de veilingklokken van Rijnsburg, Aalsmeer en Westland. Ook worden er producten direct bij de kweker ingekocht en zijn er directe webshopkoppelingen met diverse leveranciers.

HOE MOET IK BESTELLEN?

ONLINE: via de webshop

OFFLINE: voor bijzonder bloemwerk en/of bijzondere bloemen: bestellingen doorgeven via e-mail en de klantenservice regelt met de inkoop de bestelde bijzondere bloemen

HOE GERAAK IK HET SNELST AAN MIJN BLOEMEN/PLANTEN/DECORATIE?

Je bestelling wordt geleverd tot in de winkel. BabStar levert ’s nachts. ‘s Middags ingekocht is ‘s nachts geleverd en betekent ‘s morgens direct aan de slag. De webshop BabStar.nl werkt via een one-stop-shop concept waarbij je via één webshop de beschikking hebt over een groot assortiment bloemen, planten, accessoires en decoratieartikelen. Alles wat je bestelt, wordt in één keer tot in jouw winkel geleverd. Hierdoor bespaar je tijd en geld.

WAAR VIND IK DE ACTUELE PRIJZEN?

Vraag hiervoor een inlogcode aan.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Betaling via machtiging/mandaat.

WIE IS MIJN EERSTE CONTACTPERSOON?

Contacteer je vertegenwoordiger of de klantenservice via [email protected]

HOE KAN IK DE NEWSLETTER ONTVANGEN?

Schrijf je in via deze link.

KAN IK ER TERECHT ALS DUURZAME BLOEMIST?

Absoluut! Ook de duurzame bloemist wordt op zijn wenken bediend. BabStar.nl is Skal gecertificeerd. In de webshop vind je een groot assortiment aan bloemen en planten met keurmerk, geschikt voor de duurzame bloemist. Op de factuur staat een handig overzicht met het percentage duurzame bloemen.

Het team van BabStar.nl staat voor jou klaar!”

WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER HET BEDRIJF?

De leiding van dit familiebedrijf is in handen van Bab en Mariette (centraal op de foto). Zij worden gesteund door een heel team van enthousiaste en gepassioneerde medewerkers.

“Het is een eer om als familie samen met onze medewerkers te mogen werken aan dit mooie bedrijf. Een bedrijf waar alle medewerkers dagelijks met plezier en passie aan de slag zijn om u als bloemist zo goed mogelijk te bedienen. We zijn ons ervan bewust dat als uw klant met een glimlach bij u terugkomt, we daarmee een positieve cirkel in gang zetten. Want dat is ons gezamenlijk succes al 25 jaar lang!”

HOE KAN IK BAB STAR BEREIKEN ?

Bab Star Jr. B.V.
Bloemenveiling Flora Holland
Laan van Verhof 3 | Box G4-24
2231 BZ Rijnsburg

Telefoon: 0031 (0)71 402 2185
Klantenservice: 0031 (0)6 1511 0873
E-mail: [email protected]

■ Volg Bab Star op Instagram

■ Volg het bedrijf ook op Facebook

■ Bekijk hun filmpjes op YouTube

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.