Wat brengt volgende kerst bij Goodwill?

De feestdagen zitten er nog maar pas op, of Goodwill lanceert al de kerstcollectie van 2021. Wij klopten aan bij deze hofleverancier van de Kerstman en keken al eens door het sleutelgat. Wat hangt er dit najaar in de kerstboom? ‘A world of enchanting decoration’…

In deze uitdagende tijden gaan we teruggrijpen naar vaste waarden en proberen we een gevoel van huiselijkheid en warmte op te roepen.

In de traditionele tinten rood, groen, wit en goud biedt Goodwill dit jaar een ‘Santa’s Kitchen’ thema aan, gecombineerd met een ‘Santa’s Home’ thema, waarbij de klant als het ware binnenstapt in het huis en het alledaagse leven van de Kerstman.

Voor diezelfde geborgenheid maar dat tikkeltje extra chique en nostalgie, hebben de sfeermakers ook ‘A Christmas Carol’ gecreëerd: een Victoriaans kerstsprookje in warme, diepe kleuren: bordeaux, rood, olijf, mahonie, karamel en goud.

“Voor 2021 trachten we een eclectische en gevarieerde collectie te voorzien die inspeelt op de unieke, individuele smaken en voorkeuren van onze klanten.” — De sfeermakers van Goodwill

Ieder jaar voorziet Goodwill eveneens voldoende opties in de zachtere kleurenpaletten. Besneeuwde winterlandschappen in de klassieker ‘Winter Frost’ en in de nieuwkomer ‘Lapland Winter’ plus een rijke combinatie van crèmes, goud en champagne in het nieuwe sprookjesthema ‘Once upon a Time’.

Uit Winter Frost collectie

Voor floristen heeft Goodwill dit jaar een waardige opvolger voor het succesvolle ‘Botanica’ van 2020: ‘The Water Garden’ in pastelkleuren, goud en heldere tinten; rechtstreeks geïnspireerd door de impressionistische waterlelie-serie van Claude Monet.

Speciaal ook om iedereen een hart onder de riem te steken in deze veranderende wereld, is het thema Art Décotique in het leven geroepen: een feestelijk eerbetoon aan het optimisme en de vernieuwingen van de jaren twintig.

Het is een opvolger van de populaire ‘Great Gatsby’ collectie uit 2018 maar nu in een meer exotisch palet van smaragdgroen, saffierblauw, goud, crèmes, champagne en een tikje zwart. “Hier bij Goodwill sluiten we het jaar graag hoopvol en steeds vooruitkijkend af, with a bang.

Bekijk de volledige collectie van Goodwill hier

Ontdek onze nieuwe collectie vanaf 18 januari in de Showroom en Online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.