Waarom bestellen bij Barendsen?

Allemaal beloven ze jou de meest verse bloemen, de beste planten, de mooiste decoratie. Weet je niet waar te beginnen? FLEUR springt graag in de bres zodat jij de best mogelijke keuze kunt maken. Vandaag maken we kennis met Barendsen.

Barendsen is een bedrijf met een lange historie, al meer dan 110 jaar oud, gevestigd in het hart van de beroemde Bloemenveiling in Aalsmeer.

“We importeren en exporteren snijbloemen, planten en aanverwante artikelen vanuit en naar de hele wereld en bedienen daarbij vooral groothandels, detailhandel, eventplanners, weddingsdesigners en andere bloemspecialisten. Door ons zeer breed aanbod van zeer hoge kwaliteitsproducten gekoppeld aan een enorme know-how bij onze inkopers en verkopers, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen en maatwerk leveren, volgens de exacte wensen van onze klanten. Ook bieden wij de mogelijkheid om kant-en-klaar arrangementen en boeketten te bestellen bij de boekettenafdeling.”

WAT BIEDEN ZE ALLEMAAL AAN?

• BLOEMEN: alle mogelijke soorten in de meest uiteenlopende variëteiten, lengtes, kleuren (en indien niet op voorraad, doet Barendsen zijn uiterste best om het voor u te vinden)

PLANTEN: de meeste gewilde planten of plantarrangementen, waaronder bijvoorbeeld ook de op dit moment trendy monstera, sansevieria, ficus, pachira, etc.

• ACCESSOIRES: vazen, schalen, potten, bloemisterij artikelen, verpakkingsmaterialen, oase

DECORATIE: allerlei zeer uiteenlopend materiaal, waaronder ook home accessoires

WELKE MERKEN VIND IK ER?

“We bieden producten van een zeer groot aantal leveranciers en aanbieders, waaronder bijvoorbeeld exclusieve vazen van het merk Vase the World (www.vasetheworld.nl) en deco-items en meubels van de firma Brosi (www.brosi-interiors.com).”

WAARIN ZIJN ZE GESPECIALISEERD?

“Te veel om op te noemen. Onze specialiteit is juist een grote diversiteit bieden.”

HOE HOUDEN ZE HUN AANBOD UP-TO-DATE?

‘Flowerhunter’ Peter van Delft is continu op zoek naar nieuwe, verrassende en bijzondere producten. “

Hij voorziet Barendsen regelmatig van foto- en videomateriaal van de bezoeken die hij aflegt, waarbij hij zorgt dat hij als eerste op de hoogte is van de noviteiten die kwekers te bieden hebben, door zijn uitstekende contacten.”

Florapodium (www.florapodium.com) is een aparte website waar een uitgebreide database aanwezig is van een groot aantal producten. Deze database wordt gevuld doordat de Flowerhunter, de overige inkopers, maar ook kwekers zelf die het Florapodium attenderen op noviteiten, waarna het Florapodiumteam verder onderzoek gaat doen. Vervolgens wordt het product uitgelicht met een uitgebreide informatieve tekst, prachtige (inspiratie)foto’s en videomateriaal van het afgelegde kwekersbezoek. Deze informatie kan ook via een nieuwsbrief per mail toegestuurd worden.

HOE MOET IK BESTELLEN?

ONLINE: via een uitgebreide, gebruiksvriendelijke webshop. Neem telefonisch of per mail contact op met de verkoopafdeling en je ontvangt logingegevens voor de webshop.

OFFLINE: neem per e-mail ([email protected]) of telefonisch (+31 (0)297 386161) contact op en je wordt door één van de verkopers verder geholpen. Je kan eventueel ook telefonisch jouw bestellingen doorgeven.

HOE GERAAK IK HET SNELST AAN MIJN BLOEMEN/PLANTEN/DECORATIE?

LEVERING: is geheel afhankelijk van jouw locatie en wensen, in overleg is heel veel mogelijk.

AFHALING: Barendsen beschikt niet over een cash & carry, maar op afspraak kan er altijd afgehaald worden.

WAAR VIND IK DE ACTUELE PRIJZEN?

In de webshop. (Neem telefonisch of per mail contact op met de verkoopafdeling en je ontvangt logingegevens voor de webshop)

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Na vooruitbetaling, via bankoverschrijving, of per creditcard. Eventueel op rekening; dit is mogelijk na uitgebreide credit check.

WIE IS MIJN EERSTE CONTACTPERSOON?

Als je het algemene nummer belt, word je doorverbonden met een verkoper voor jouw regio.

HOE KAN IK DE NEWSLETTER ONTVANGEN?

Als je een mail stuurt naar [email protected] en aangeeft dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen, word je opgenomen in het mailbestand.

www.barendsen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.