Een fleurige staycation met veldboeketjes

De staycation is nog nooit zo actueel geweest. Veel mensen willen of kunnen niet op reis naar het buitenland. Laat zien dat je overal – dus ook thuis – een vakantiesfeer kunt creëren.

Vier de zomer met vrolijke veldboeketten die doen denken aan zelfgeplukte boeketjes. Presenteer deze in een vrolijke vakantiesetting, bijvoorbeeld in de etalage. Haal het campingservies maar van zolder!

Advertising
 

Hoe deze plukboeketjes eruit moeten zien? Maak een lijstje van bloemen die doen denken aan vakantie. Vraag je team én klanten om mee te denken. Plaats een krijtbord dat je op basis van de input voortdurend kunt aanvullen. Zo geef je je klanten inspiratie om hun eigen veldboeketje bij jou samen te stellen. Da’s altijd leuker!

Om de vakantiesfeer compleet te maken, kun je een playlist met zomerhits laten afspelen.

Ga nog ‘n stap verder: speel reisagent

Je kan het natuurlijk nóg plezieriger maken.

Speel eens reisbureau en geef je klanten (op krijtbord) de keuze. Laat ze inchecken voor een zuiderse trip naar Toscane met een mediterraan boeket vol zonnebloemen en celosia. Laat ze boarden voor een vlucht naar de Caraïben dankzij een exotisch palet van calla en strelitzia (de paradijsvogelbloem). Of laat ze op safari trekken naar Zuid-Afrika, met tropische beauty’s als protea en gloriosa (die daar in het wild voorkomen).

Op zoek naar meer ideeën? Klik hier


Tekst : 365dagenbloemen.nl & FLEUR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.