Vrolijke herfst vol warme kleuren in Fleur Creatief

Ben je op zoek naar leuke bloemschikideeën voor de herfst? In het nieuwe nummer van Fleur Creatief vind je alvast heel wat inspiratie: herfstchrysanten in warme kleuren, rode appeltjes in combinatie met oranjerode bloemen, grijze tinten opgefleurd door roest- en roodbruine tinten. Dankzij de handige stap-voor-stap leer je hoe je deze mooie bloemstukken zelf kan maken. Veel plezier!

Aan de slag met 4 bloementhema’s

In het nieuwe nummer van Fleur Creatief gaan onze floristen aan de slag met vier creatieve bloementhema’s. Met heel wat leuke ideeën om zelf uit te proberen!

Advertising
 

BLAUWE BESSEN: Dé eye-catcher in bloemstukken voor de herfst.
CHRYSANTEN: Verkrijgbaar in elk seizoen en in een hele range van kleuren en vormen, maar toch blijft ze dé herfstbloem bij uitstek.
SIERAPPELTJES: Groot of klein en in allerlei tinten, vormen ze een dankbaar product om te gebruiken bij het bloemschikken in de herfst.
GRIJS, ROEST en ROOD: De kleuren die de hoofdrol spelen tijdens dit seizoen.

Fleur Floral Fashion by Fleuramour

We lichten ook al een tipje van de sluier van het prachtige bloemenevenement Fleur Floral Fashion. Een bijzondere, iets beperktere editie van Fleuramour, maar wel een perfect coronaveilig alternatief voor dit jaar. Een unieke gelegenheid om weer de mooiste bloemencreaties in real life te bewonderen!

Abonneer nu op Fleur Creatief en krijg gratis toegang tot het event.


Inspiratie uit het Oosten

In het nieuwe Fleur Creatief Magazine stellen we je voor aan bloemsierkunstenaar Hiroto Inoue. In een interview vertelt hij ons meer over de fascinerende creaties in zijn boek ‘Funny Style’.

We laten ook floral designer Teresa Skues uit Singapore aan het woord. Haar werk siert de cover van de nieuwe International Floral Art 2021-2022. Wat betekent het voor een florist om zijn of haar werk gepubliceerd te zien in zo’n werelduitgave? En wie is de persoon achter deze betoverende creatie? Dit en veel meer ontdek je nu in de nieuwe Fleur Creatief herfst 2021!


Kinderen als inspiratiebron

Tot slot focussen we in de nieuwe Fleur Creatief op inspiratiebronnen. Wist je dat kinderen vaak de aanzet zijn om met bloemen aan de slag te gaan? In deze editie van Fleur Creatief brengen meesterfloristen Daniël Ost, Carol Jillian en Ma.Sa.Ha bloemencreaties waarbij kinderen centraal staan. Met prachtige ontwerpen voor een bloemrijk doopfeest en unieke florale outfits voor kinderen.

Ontdek het allemaal in de nieuwe Fleur Creatief!

Benieuwd? Neem een kijkje in het magazine (Kleine preselectie)

» Bestel nu de nieuwe Fleur Creatief boordevol herfstinspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.