Vrolijke bloemwerken in lentenummer Fleur Creatief

Het lentenummer van Fleur Creatief is er! Als je door dit magazine bladert en de vrolijke en kleurrijke bloemwerken bewondert, krijg je meteen zin in de lente. Benieuwd welke creatieve ideeën we deze keer voorstellen? Ontdek er hier alles over!

Nu in het lentenummer van Fleur Creatief

? Bloemstyling met seizoensmaterialen
We gaan bloemschikken met lentebloemen in allerlei kleuren en vormen: zilverwitte wilgenkatjes, blauwe druifjes, tulpen, vergeet-mij-nietjes, roze bloesems, Anemonen, frisgroene bladeren, narcissen…

Advertising
 

? De mooiste bloemwerken voor Pasen
De Fleur Creatief floristen brengen het lentefeest fantastisch in beeld. Ze maken prachtige paasdecoraties met blauwe lentebloemen en veren.

? Bijzondere florale decoraties met Helleborus
Samen met de wereldberoemde Belgische Helleboruskwekerij Het Wilgenbroek organiseren we al voor de achtste keer op rij de Helleborus Awards. In dit nummer brengen we vernieuwende creaties met deze natuurlijke schoonheid. Het thema van deze creaties is PUUR.

? Schitterende bloemenjurken en bruidsboeketten
Lente is ook de start van het bruidsseizoen. Daarom inspireren we je met unieke florale jurken en aangepaste boeketten van floriste Cindy Gunther. Cindy is een trouwe fan van Fleur Creatief en van onze evenementen. Al jaren helpt ze meesterbinders bij hun creaties voor Fleuramour. In dit nummer verrast ze ons met haar eigen prachtige werk.

? Streetart met bloemen van Nicu Bocancea
Zebrapaden uit bloemen, een speeltuin gedecoreerd met Dahlia’s, verkeersborden uit anjers… De wereld is zoveel mooier met bloemen! Dat bewijst floral designer Nicu Bocancea met zijn streetart in Bukarest.

Het lentenummer van Fleur Creatief is verkrijgbaar in de Fleur Bookshop. Bestel hier met gratis verzending!


» Meer info over Fleur Creatief lente 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.