Vriesea ‘Lacy’, een geëmancipeerde dame

Intrigerende vormen en exotische kleuren. Met de bromelia haalt je klant sowieso een voltreffer in huis. Plant Company presenteert Vriesea ‘Lacy’, een bijzondere, zelfvoorzienende Bromelia.

Advertising
 

Vriesea ‘Lacy’
De hangende bloemvorm bestaat uit gekleurde, lichtroze schutbladeren. Onder deze schutbladeren verschuilt zich de kleinere eigenlijke bloem. Die komen tevoorschijn als de schutbladeren uiteindelijk uit elkaar schuiven. Verrassing!

Zelfvoorzienend
De Vriesea ‘Lacy’ is een kokerplant. Dat betekent concreet dat de plant een natuurlijk waterreservoir heeft gebouwd van de bladeren. Daarnaast beschermen de schutbladeren zichzelf tegen de directe zoninstraling door een waslaagje te produceren.

Vanaf half mei mogen je Bromelia’s verhuizen van de kamer naar balkon en terras. Het zijn tropische planten, geen liefhebbers van vorst. Licht je klanten dus goed in. Geef hen de raad de planten goed te beschermen en ’s nachts af te dekken gedurende de eerste weken. Ook buiten geldt: niet in de volle zon, een plaatsje in de schaduw is perfect.

>>> plantcompany.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: