Volg reeks floral coachings bij MiFleur

Wil je de kneepjes van het floristenvak leren, door een floriste die mee is met de nieuwste trends en technieken? Josefien Goethals van MiFleur biedt een reeks individuele floral coachings aan.

Voor wie?

Deze reeks floral coachings gebeurt voorlopig 1 op 1. Binnenkort kan je deze sessies ook in groep volgen of online.

Advertising
 

Ze is geschikt voor zowel startende floristen als voor herstarters (floristen die zich willen heroriënteren).Wat leer je allemaal?

Je krijgt technieken aangereikt en gaat oefenen met jouw talent.

Je leert jouw eigen bloementaal spreken.

Planmatig werken, praktische aanpak, logistiek, prijssetting, aankoop, sales, de ideale klant, bedrijfsmissie/visie, marketing, klantenbinding, welke markten aanboren,…

De combinatie vanuit je hoofd maar ook vanuit je hart en vanuit je buikgevoel ondernemen.

Dit alles vanuit authenticiteit en je eigen (bloemen)verhaal op de voorgrond zetten.

Vanuit je eigen kracht en sterkte die dit geheel duurzaam maakt.

Duurzaamheid is iets wat we belangrijk vinden, niet alleen naar product toe, maar algemene werkwijze en lifestyle. Hierin slaan veel collega’s de bal mis en is de mindset vaak achterhaald: veel werken, massa’s uren draaien en dan genoeg kunnen verdienen, ten koste van leven en eventueel gezin of systeem waarin je leeft.”

De technieken die aangeboden worden gaan breed. Je leert technieken over zowel droogbloemen als over verse bloemen in de vorm van boeketten, installaties, bloemstukken, table stylings, inkleden en concepten uitwerken (kleuranalyses, klassieke technieken, snijbloemen van het veld, seizoensgebonden binden, eco en duurzame bloemenkeuzes, rouwwerk met verhaal, interieurbeplanting, dry flower styling,…)”

Deze coaching gaat door bij MiFleur, in het gloednieuwe atelier in Kruisem.

“Een nieuwe zijnsplek, een paradijsje waar we mensen willen onderdompelen in de bloemwereld. Met een prachtige tuin, ontworpen en aangelegd door mijn man Pieter van Guerill Tuinen. Waar we vullers en mooie snijbloemen verwerken. Waar de honingbijen hun kasten hebben staan, waar we meditaties doen in de wilgentipi, waar we naar de zonsondergang kijken op het groendak, waar we zwemmen in de zwemvijver, waar we in de sauna genieten van de warmte. Waar we doelen scoren in de basket van mijn zoon, waar we koffietjes drinken in onze gloednieuwe fantastische keuken en vooral onze creativiteit laten vloeien in de grote nieuwe schuur en het bloemenatelier.”


■ www.mifleur.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.