Vogue viert mode met bloemen in Amsterdam

Op donderdag 8 september vond de vijfde editie – én eveneens de speciale Golden Edition – van Vogue Fashion’s Night Out plaats in Amsterdam. Vogue Fashion’s Night Out is een wereldwijd initiatief om de mode te vieren. In Parijs, Londen, New York en inmiddels ook in Amsterdam is het al een van de populairste events van het jaar.

1-vfnoHet thema van de vijfde Vogue Fashion’s Night Out was Vogue’s Fun Fair. Het P.C. Hooftkwartier was voor de gelegenheid omgetoverd tot een circus. Deelnemende winkels op de PC Hooftstraat, Hobbemastraat en de van Baerlestraat waren extra lang open en organiseerden verschillende activiteiten om het najaarsseizoen modieus in te luiden. Duizenden nieuwsgierigen vanuit alle hoeken van het land kwamen een kijkje nemen op Vogue Fashion’s Night Out. De bezoekers konden allerlei attracties op Vogue’s Fun Fair uitproberen: van gillen op een reuzenrad tot eten tot je barst aan een popcorn- en ijskraam. Daarnaast konden ze zich ook tegoed doen aan zoets van de Vogue Candy Store. Daarenboven konden de kermisgangers touwtjetrekken voor een weelderige bos Vogue rozen van Meijer Roses, dat bestond uit de Sweet Avalanche, Avalanche en Pearl Avalanche, via LM Flower Fashion. De avond werd afgesloten met een besloten afterparty in de bekende fietstunnel onder het Rijksmuseum.

Advertising
 

Meijer Roses
Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de rozen van Meijer Roses verbonden met het magazine. Tijdens de lancering van Vogue Nederland in maart 2012 werd via LM Flower Fashion de Avalanche collectie van Meijer Roses geselecteerd als fashionable roos die de letters ‘Vogue’ vormden, bloeiend met de rozen aan de gracht in Amsterdam. Dit is inmiddels een iconisch beeld geworden. De combinatie van de Avalanche rozen vormden de afgelopen jaren tijdens Vogue gelegenheden de ‘Vogue rozen’ waaronder als symbool in de Romantic Revolution campagne, tijdens fotoshoots, het Vogue Queens Ball, de lancering van Vogue Living en de Vogue Fashion’s Night Out edities.

Zalando
Online modegigant Zalando mocht niet ontbreken op het event. Zalando presenteerde er de nieuwe trends in een pop-upkas, ‘House of Now’ genaamd, die aangekleed was met bloemen en planten. LM Flower Fashion selecteerde onder andere hopranken, Physalis, Malus, Celastrus en Rozenbottel van My-Blush om een herfstsfeer in de kas te realiseren. Daarnaast kozen ze ook voor Phalaenopsis planten Topmodel Pulsation van Sion, Vanda planten, Vanda Sunanda Chocolate Brown en Vanda Natcha Magic Orange van Anco pure Vanda, Hypericum Envy Flair en Jatropha Fire Cracker van Marginpar, Calla Odedssa en Safari van De Haas Calla’s, Strelitzia’s van het Strelitzia Collectief, lelies Original Love en Honesty van Bredefleur en Dracaena groen van Dragontree kwekerij De Plaats.

LM Flower Fashion schakelde een team van diverse bloemisten in voor de styling van de bloemen, waaronder: Jelle Hoekstra, Patrick Valk, Machiel Bekker, Ferdinand Meines, Simone Swart, Demi Vollering, Lissa de Man en Eddy Kronenburg.

Foto’s: LM Flower Fashion 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: