Vogue noemt eerste Flower Market succes [FOTO’S]

Deze maand vond de allereerste Vogue Flower Market plaats in de prachtige tuin van het Rijksmuseum in Amsterdam. Er was een bloemenmarkt waar bezoekers een boeket uit mochten zoeken van diverse Nederlandse kwekers.

Advertising

Toeschouwers konden op diverse manieren kennismaken met bijzondere parfums met bloemen als ingrediënt. Zo was er Marc Jacobs ijs geïnspireerd op de Daisy geur gedecoreerd met gerbera’s. Je kon op de foto, omgeven door een parfumflacon met irissen. Hugo Boss zorgde voor ‘augmented sensuality’ met freesia en lavendel. Er was een meditatieworkshop met lelietjes-der-dalen en rozen.

Om er een onvergetelijke dag te maken, was er nog een photo booth met trosrozen. In het Vogue Café werden petit fours, koffie, champagne en lunch geserveerd tijdens muziekoptredens van jonge, talentvolle artiesten.

Overal bloemen

Voor de gelegenheid ontwierp het Rijksmuseum twee kunstzinnige fietsen met werken van Vermeer en Rembrandt waarmee bezoekers op de foto konden, met bloemen in de fietsmanden en een bloemenboog als achtergrond. Het Rijksmuseum organiseerde ook een inspirerende Art Class bloemstillevens tekenen.

“De eerste Vogue Flower Market kan met duizenden bezoekers een overweldigend succes genoemd worden”, aldus de organisatie.

 

 

 

Één reactie over “Vogue noemt eerste Flower Market succes [FOTO’S]

 • 14 sep 2018 om 09:55
  Permalink

  Geweldig een Hugo Boss geur voor dames en heren. Met onze heerlijk geurende freesia’s.
  Wij zijn een telers vereniging die per jaar 120 miljoen produceren.
  Waar kunnen we deze geurlijn kopen?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: