VLAM lanceert bloemen- en plantencampagne voor 2016

VLAM heeft opnieuw een goedgevuld programma voor 2016 in petto. Nu de Russische grenzen gesloten blijven, zet VLAM nog meer in op de zoektocht naar nieuwe markten. Enkele Europese projecten zetten hier extra op in. In het binnenland kiest VLAM ervoor om ‘van bij ons’ nog sterker uit te spelen. Naast een nieuw kookplatform staan ook enkele nieuwe campagnes in de steigers.
De campagne ‘Bloemen en groen, da’s echt…’ richt zich naar de gezinnen. Het jaar werd gestart met de groentip van de week ‘Kerstboom eruit, kamerplant erin!’. Een goede aanzet om het interieur bij het begin van het jaar te decoreren met kamerplanten. Deze groentip van de week is een eerste uit een reeks die elk weekend zal verschijnen in de bijlages van het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen. De groentips krijgen online ondersteuning.

Het voorjaar is het moment bij uitstek om mensen bewust te maken van de mogelijkheden van bloemen en planten. Die periode is dan ook het speerpunt van het promotieprogramma. VLAM zal inspelen op de lentekriebels met radiospotjes, posters en een wedstrijd. Ook het najaar is een belangrijke periode. Dan wordt het plantseizoen aangekondigd via radiospotjes en Facebookadvertenties.

Alle acties van de generieke campagne worden ondertekend met www.groenvanbijons.be. Een vernieuwde en verbeterde versie van deze site komt online in het voorjaar, met daarop laagdrempelige plant- en verzorgingstips. Zo kunnen ook beginners meteen aan de slag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.