Vind jij de Gouden Dahlia of bezoek je de Bloemencorso?

Zondag 9 september rijdt de Bloemencorso van Loenhout uit, de grootste van België. Voordien kan je op zoek naar de Gouden Dahlia.

Advertising
 

Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 mensen de Bloemencorso in de Antwerpse gemeente. Meer dan 30 praalwagens rijden door de straten van Loenhout waarbij de helft van de wagens gemiddeld 14 meter lang en 8 meter hoog is. In totaliteit worden ruim 4 miljoen dahlia’s verwerkt in de wagens.

Zoektocht

Bloemencorso Loenhout en regionale televisiezender ATV organiseren van 3 tot en met 7 september ook de zoektocht naar de “Gouden Dahlia”. Wie de Gouden Dahlia als eerste vindt, ontvangt een goodiebag ter waarde van 300 euro. Bovendien maakt deze persoon nog kans op een VIP-tas van 700 euro. Die wordt aan het einde van de week verloot onder de vijf dagwinnaars.

De zoektocht is gebaseerd op het populaire TV-programma “de stoel” van VRT-zender Eén: elke dag wordt een Gouden Dahlia op een andere plek in de provincie Antwerpen verstopt. Via diverse fototips op de Facebook- en Instagrampagina’s van de corso en ATV wordt beetje bij beetje de vindplaats van de Gouden Dahlia bekendgemaakt.

>> bloemencorsoloenhout.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.