[VIDEO] Wunderkammer brengt magie naar Amsterdam

De Prinsengracht in Amsterdam is tijdelijk een magische resident rijker: Het team van de Wunderkammer is er neergestreken met haar pop-up winkel ‘Shop for a Week: A Magical Twist’. De pop-up winkel is nog tot en met 23 oktober te bezoeken in de Nederlandse hoofdstad.

De ‘Shop for a Week’ is een pop-up winkel die tot de nok toe gevuld is met schatten aan interieurdecoratie, verse snijbloemen en planten die bij het uit verkoren thema, in dit geval ‘Magical Twist’, passen. Bloemisten Florian Seyd en Ueli Signer, de bezielers van de Wunderkammer, openen tweemaal per jaar een pop-up winkel in Amsterdam. Gastdesigners Hilde Trip, Klaus Dupont en John Biesheuvel hielpen mee om de wondermooie wereld van de Wunderkammer nog een beetje magischer te maken.

Advertising
 

Schaakmat
Zo donker als de nacht, zo wit als sneeuw. Het team van de Wunderkammer liet zich voor de styling van de winkel inspireren door de contrasterende kleuren van een schaakbord. In dit fantasierijke decor is er onder andere een selectie van zeldzame planten, bloemen, prehistorische mineralen en fossielen uit Madagaskar te vinden. Daarnaast kan je er snuisteren tussen nieuwe, zilveren kaarsenhouders uit Zweden en zijn de nieuwste designs van Ueli Signer er te bewonderen.

Pop-up winkel ‘Magical Twist’
14-23 oktober 2016
Prinsengracht 845, Amsterdam
Iedere dag open van 11-19 h 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: