[VIDEO] The Green Gallery: ultieme schoonheid van bloemen

Onder de bogen van het wereldberoemde Amsterdamse Rijksmuseum, werd The Green Gallery gelanceerd; een online magazine dat zowel de schoonheid als de vergankelijkheid van de natuur viert.

De beroemde passage onder het Rijksmuseum werd naar een idee van The Gardeners omgetoverd tot een echte Green Gallery die de online wereld van het magazine letterlijk tot leven bracht. Een divers gezelschap van internationale pers, online influencers en contributors aan het magazine konden in deze artistieke setting, gecreëerd door The Wunderkammer, de schoonheid van bloemen en planten ervaren en zien wat je met bloemen kunt doen, zoals ook het magazine zelf doet.

Green Gallery

“Ons doel is om de schoonheid van bloemen en planten te laten ervaren door inspirerende, artistieke en spannende redactionele content. In de eerste editie van The Green Gallery zetten we bloemen op een bijzondere manier centraal.”, zegt brand manager Esther de Waard van initiatiefnemer Bloemenbureau Holland.

De eerste editie van The Green Gallery: bloemen
Hoofdredacteur Nancy Berendsen zocht samenwerkingen met toonaangevende kunstenaars en fotografen, waaronder Monia Merlo, Luisa Brimble en Koen Hauser. Deze partnerships resulteerden in florale stukken die een balans vinden tussen het moderne,  het barokke en het rauwe. Samen met goed geschreven artikelen en exclusieve video content, belooft de eerste editie een trendsetter te worden. De tweede editie van The Green Gallery verschijnt in het najaar. Planten zijn dan het centrale thema.

Fotografie: © Reinier RVDA
Video: Steve Iseger x The Green Gallery

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.