VIDEO | Smiley faces bij weggeefactie gerbera’s

April is de maand van de gerbera en ook dit jaar kunnen bloemist en consument er niet omheen. Zo verrasten gerberatelers vorige week ontelbare mensen in heel Nederland met het uitdelen van tienduizenden gerbera’s. Bekijk hier de spontane en vrolijke reacties!

De actie is onderdeel van de grootse aprilcampagne van Coloured by Gerbera: ‘Gerbera verrast altijd’.

In de winkelstraten van Leiden, Gouda en Den Haag werden volop gerbera’s uitgedeeld met de tekst ‘jij bent bijzonder’. Deze steden werden voor even verrijkt met voorbijgangers met kleurrijke gerbera’s op zak.

Nog meer blije gezichten

Ook ruim 35 bloemenexporteurs werden vorige week in het zonnetje gezet met een kleurrijke gerberapresentatie. De actie werd zeer positief ontvangen. “Verrast waren we vanochtend wel, jullie doen de naam van je campagne eer aan! Alles staat nu mooi te shinen in onze koffiehoek, zodat ook alle verkopers het zien.” Aldus Brenda Sleeuwenhoek van Hilverda de Boer.

Gerbera verrast langs snelweg

Vanaf deze week is de campagne ‘Gerbera verrast altijd’ ook te bewonderen op een reclamezuil langs de A4 bij Leiden. Hier trekt het campagnebeeld op een opvallende wijze aandacht op de route richting de bloemenveiling in Aalsmeer. Gedurende de maand april vinden er verschillende acties plaats om de gehele keten te verrassen. 

Gerberacollectief staat samen sterk

Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Door campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez.

www.colouredbygerbera.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.