[VIDEO] Poinsettia: plant of snijbloem?

Wat is het verschil tussen een snijbloem en een plant? Het klinkt als het begin van een goede mop, maar het is een doodernstige vraag. Zijn niet alle bloemen planten die ooit afgesneden zijn? En verdienen planten niet om met dezelfde hartstochtelijke creativiteit als bloemen bejegend te worden? 

Er zijn talrijke floristen die op magistrale wijze met planten aan de slag gaan. Jammer genoeg is er ook een groot deel dat planten verwaarloost omdat ze bijvoorbeeld denken dat ze ze niet kunnen verkopen. Dat geldt vooral voor de poinsettia (ook bekend onder de naam kerstster) die nog steeds (onterecht) het imago heeft voor veel floristen van een ‘supermarktplant’ die ze geen blik waardig mogen gunnen. Dat is een doodzonde, vinden ze ook bij Stars For Europe. Zij willen op het einde van hu campagne #PoinsettiaFest tonen dat de poinsettia een ongelooflijk veelzijdige plant is die op zich verkocht kan worden alsook een snijbloem met een lange houdbaarheid. 

Aan de hand van de video willen ze laten zien hoe je met de planten – het bescheiden budget van je klanten én een luxueuze uitstraling in het achterhoofd – aan de slag kan gaan.

>>> stars-for-europe.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.