[VIDEO] Inspirerende start op Seasonal Trade Fair

Royal FloraHolland heeft dit jaar de combinatie Seasonal Trade Fair en Florist Event verder uitgebouwd. Het Florist Event werd als een kloppend hart centraal op de Naaldwijkse beurs gehouden, in het Royal FloraHolland House.

Doel van het Florist Event is een inspirerende plek te zijn waar interactie tussen bloemisten en kwekers centraal staat. Samen met ketenpartners als Flower Factor, VBW, VGB, Bloemenbureau Holland, FHKN en Chrysal is er twee dagen lang een spetterend programma neergezet dat door bezoekers hogelijk werd gewaardeerd. Van een Floral Tweetjam met interviews, tot demonstraties en een masterclass shopmarketing. Ook bij doorlopende activiteiten als ‘bloemistenpersona’s van de toekomst’, de campagnewand en de noviteitenstand was volop interactie. Alle bij het Florist Event gebruikte bloemen en planten, ook in de Tweetjam en demo’s, waren gesponsord door standhouders en kwekers van het bloemenplein en de noviteitenstand.

Op deze manier werden bloemisten geïnspireerd met producten die elders op de beurs terug waren te zien bij standhouders en in presentaties.

Bruisend
Toparrangeur Pim van den Akker kijkt tevreden terug: “In het Royal FloraHolland House hing een enorm positieve, energieke en bruisende sfeer en er werd heel veel gefotografeerd. De standhouders waren er trots op wanneer hun producten werden verwerkt in de demo’s en in de arrangementen. Er was al meer interactie tussen het Florist Event en de standhouders, maar we hebben nu al weer ideeën om dat verder uit te bouwen.”

Bloemist Hugo Daalhuizen van De Eeuwige Lente is een bloemist met vijf bloemenwinkels in Noord-Holland: “Mijn missie om de beurs te bezoeken was exclusieve planten ontdekken. Ik heb veel mooie exclusieve planten gezien, bijvoorbeeld kleine hortensia en bijzondere vetplanten. Daar wordt veel om gevraagd door onze klanten. Het is een mooie beurs, goed opgezet, goed verzorgd en met bijzondere producten. Volgende keer neem ik mijn personeel ook mee!”µ

VIDEO

Inspirerende start op Seasonal Trade Fair Flora Holland

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.