VIDEO | Handgebonden boeket in barokstijl

Pim van den Akker, de drijvende kracht achter Flower Factor, laat de komende weken een heleboel prachtige bloemstylingvideo’s op jou los! In deze eerste video vertelt zijn collega en floral designer Giada Graziani hoe je een verrukkelijk handgebonden boeket maakt in barokstijl. De moeite waard!

📽 Zo maak je het

Voor haar handgebonden baroque bouquet gebruikt Giada Graziani met name Stromante, Kalanchoë, Bougainvillea, Dicentra, Lathyrus, Lady Carolina rozen en Isis Classic rozen.

Advertising
 


☝️ Tip

“Als je een handgebonden boeket maakt, bedenk dan hoe je het nog interessanter kunt maken. Soms gaat het om de kleurencombinatie. Of misschien kun je een interessante mix van bloemen bedenken? Met een gebonden boeket toon je je vaardigheden als bloemist en onderscheidt je boeket zich van de massa. De manier waarop je de bloemen bij elkaar bindt, kan interessanter zijn als je met verschillende hoogtes werkt. En wat dacht je van het toevoegen van interessante details? Er zijn meer mogelijkheden bij het maken van een boeket dan je denkt!”


Volg alles van Flower Factor

Als bloemist of bloemstylingliefhebber kunnen we jou de content van Flower Factor ten zeerste aanraden!

Flower Factor is een groeiend wereldwijd online platform waar bloemisten en bloemenliefhebbers geïnspireerd raken om meer met bloemen en planten te doen. Creative director van Flower Factor, meesterbloembinder Pim van den Akker, en het team streven naar het delen van florale passie en kennis. 


💐 Bezoek HIER de website boordevol florale inspiratie & video’s

Of je nu een enkel boeket wilt maken of liever een combinatie met verschillende soorten bloemen: laat je inspireren door de ‘How to make’-video’s over boeketten van Flower Factor en door de overvloed aan florale inspiratie!

Het creëren van buitengewoon bloemwerk begint met een goede basis. Daarom moet elke bloemist over de nodige kennis en bloemtechnische vaardigheden beschikken. Flower Factor wil bloemisten juist die essentiële elementen aanreiken.” — Pim van den Akker, oprichter Flower Factor


👨‍🏫 Word HIER lid van Flower Factor Academy met online cursussen

De video’s en tutorials zijn geweldig en geven je een schat aan informatie! Ik heb veel nieuwe tips geleerd en heb er echt van genoten. Het programma is niet alleen voor beginners, maar voor elke bloemist die wil leren en groeien.” – Julie Pearson, floral designer en lerares bloemsierkunst


Meer weten?

Bezoek de websites van Flower Factor & Flower Factor Academy


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.