VIDEO | Europa’s beste floriste showt kleurrijk bruidsboeket

Heel wat koppels verkiezen de romantische sfeer van kerst voor hun trouwfeest. Hanneke Frankema, de Europese kampioen bloemstyling, toont je in deze video van Flower Factor hoe je dit fantastische bruidsboeket kunt maken.

Voor dit cool en kleurrijk bruidsboeket gebruikt Hanneke Frankema sierdraad van Oasis en prachtige bloemen zoals Sandersonia, Helleborus, Craspedia en Heliconia.


TIP: De online cursussen bloemstylen door Pim van den Akker

Wil je jouw techniek in bloemstyling verbeteren, maar bedank je voor een schoolse opleiding? Het online programma van Flower Factor is dé oplossing. Floral designer Pim van den Akker onthult je in tientallen video’s alle geheimen van de wonderlijke wereld van bloemstyling. Een absolute aanrader!

©Pim van den Akker

Verbeter je basiskennis

Niveau 1 van het programma bestaat uit 12 hoofdstukken met bijna 100 instructie- en inspiratievideo’s. Fris je geheugen en basisvaardigheden op en leer nieuwe handige kneepjes van het vak. Snel, gemakkelijk en online toegankelijk!“Deze cursussen bestaan om jouw leven als bloemist te vergemakkelijken, maar ik hoop dat ze je ook het nodige plezier verschaffen.” — Pim van den Akker


Word een pro

Niveau 2 gaat over het verbreden van je kennis, origineel materiaalgebruik, bijzondere technieken, het creëren van spannende contrasten en de commerciële kant van de bloemsierkunst. Meer dan 100 instructie- en inspiratievideo’s verdeeld over 16 hoofdstukken stimuleren de creatieve geest van studenten, floristen en experts.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.