Vertelsels over bloemen en seizoenen

[email protected] floriste Annick Mertens houdt van kleuren en van experimenteren met materialen. In de najaarsspecial van [email protected] maakt ze innovatief bloemwerk met typische herfstmaterialen zoals rozenbottels, Erica, chrysanten en Physalis, aangevuld met exoten.

Bloemenworkshops

Annick Mertens is [email protected] floriste en heeft haar eigen bloemenwinkel ‘Onverbloemd’. Daarnaast geeft ze ook workshops waarin haar cursisten stap-voor-stap leren hoe ze de creaties uit Fleur Creatief zelf kunnen maken. In de najaarsspecial pakt Annick uit met kleurrijke bloemendesigns. “Mijn favoriet uit de nieuwe [email protected] is de vulkaan van Erica, aangevuld met droog mos, rozen en chrysanten. Zoals je ziet, experimenteer ik graag.”

Advertising
 

Fleur Creatief @ home special najaar herfstspecial najaarsspecial bloemendesign bloemenwerk bloemsierkunst floristen bloemisten workshops do it yourself diy stap voor stap instructies florale kunst bloemenkunst bloemenmagazine bloemeninspiratie tips en tricks bloemenkrans boeket tafeldecoratie annick mertens interview fleur creatief magazine
Vulkaan van Erica door Annick in [email protected]
© Studio PSG

Voor de cursisten van Annick is de tafeldecoratie met Cobrablad dan weer de absolute topper. “Ik merk dat mijn cursisten graag bloemstukken maken die niet té complex zijn. Het moet workshopwaardig zijn, maar het is niet de bedoeling dat ze 6 uur bezig zijn met een werk. De workshop is voor hen een vorm van ontspanning. Naast de tafeldecoratie, worden ook de ringenkrans en de appelguirlande veel gekozen tijdens de workshops.”

Wil je zelf ook een workshop volgen bij Annick? In de FLEUR agenda vind je alle data met workshops in het najaar. Tijdig inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt. Of bestel de [email protected] najaarsspecial en ga thuis aan de slag.

Allerheiligen

Tijdens het najaar is ook de periode rond Allerheiligen heel belangrijk voor de winkel van Annick. “Al sinds september focussen we op rouwstukken. We hebben al een aantal kijkdagen achter de rug, maar ook op zondag 1 november kunnen de mensen nog langskomen. Een dierbare eren, dat is enorm belangrijk.”

www.onverbloemd.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.