Verse plukboeketten voor de bloemist bij Bab Star

Elke donderdag maakt Jessica plukboeketten voor de klanten van bloemengroothandel Bab Star. Bekijk hier de collectie die ze deze week gemaakt heeft, om zelf te bestellen of om inspiratie op te doen!

Jessica kiest wekelijks uit een enorm vers aanbod snijbloemen van Bab Star jr, waarna ze er met de grootste zorg sprankelende plukboeketten van draait. De pareltjes worden één voor één kant-en-klaar bij de bloemist aan de winkel geleverd.

Elke dag zijn we vol passie bezig om u als bloemist zo plezierig mogelijk van dienst te zijn”

Feestjaar bij Bab Star

Bloemengroothandel Bab Star jr bestaat in 2021 25 jaar en viert het hele jaar feest samen met de klanten. 

“Alert reageren op veranderingen in de markt had altijd onze prioriteit. Doel: het faciliteren van de bloemist door scherper in te kopen, efficiënter te werken, snelle levering en advies. Met als streven om meer verkooptijd en -inzet te genereren en zo de winkelomzet te optimaliseren. Zo waren wij in 2001 de eerste leverancier in Nederland met een online-winkel, een webshop met real-time foto’s. Ook waren we ruim 10 jaar uniek met het concept voor 18.30 uur besteld = de volgende morgen voor 7 uur in uw winkel.”  

300 bloemisten zijn al klant

“Meedenken met de bloemist vormt nog steeds het hart van ons bedrijf. We leveren nu dagelijks bloemen en planten aan ruim 300 bloemisten in Nederland en België. Efficiënt vervoerd, op tijd geleverd én van uitstekende kwaliteit. Een prachtig succes, hoofdzakelijk door mond-tot-mondreclame. Elke dag zijn we vol passie bezig om u als bloemist zo plezierig mogelijk van dienst te zijn en zoveel mogelijk tijd voor u vrij te maken om te doen waar u goed in bent: het optimaal bedienen van úw klanten. Want uw succes is ons succes!”

Afbeelding met persoon, kostuum, person, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving
Mariette Star en Bab Star

Hele jaar acties en workshops

“Natuurlijk willen we dit 25-jarige jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we u het hele jaar door verrassen. Met ludieke attenties. Met feestelijke acties, inspirerende adviezen en workshops. Immers, dit 25-jarige jubileum willen we samen met u vieren. Mede door uw steun en inzet hebben we in 25 jaar tijd uit kunnen groeien tot de huidige bloemengroothandel Bab Star. Dank daarvoor. Daarom willen we van 2021 een feestelijke jaar maken. Samen met u. Met de aan alle klanten geleverde fles bubbels hebben we hiervoor een bruisende aftrap gegeven. Op naar een sprankelend vervolg van 2021!”

Meer weten?

Lees het persoonlijke verhaal van Bab: BabStar.nl al 25 jaar innovatief 

Bezoek de website van Bab Star

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.