Verras met deze chrysanten van Deliflor

Als marktleider in het veredelen, vermeerderen en bewortelen van chrysanten wil Deliflor Chrysanten jaarrond telers, handelaren en bloemisten inspireren met verrassende nieuwe chrysantenrassen. Door haar intensieve veredelingsactiviteiten is Deliflor in staat om jaarlijks zo’n 15 nieuwe commerciële rassen te introduceren. Dit stelt kwekers wereldwijd in staat om nieuwe kleuren en vormen te selecteren die zij kunnen toevoegen aan de kleurrijke collecties die ze telen en op de markt brengen. En ook biedt Deliflor bloemisten op deze wijze de kans om hun klanten elke keer weer te verrassen met nieuwe bloemen.

CHRYSANTEN IN NIEUWE KLEUREN EN VORMEN

De verscheidenheid in kleuren, vormen en verschijningsvormen plus het lange vaasleven en de uitstekende houdbaarheid maken de chrysant tot een zeer dankbare bloem voor bloemisten om mee te werken. Dit jaar zijn er de nodige opvallende nieuwe rassen aan het Deliflor chrysantenassortiment toegevoegd. Nieuwe pluis- en trosvariëteiten, maar ook mooie santini chrysanten. De grote pluischrysanten met enkele grote bloem blijven populair als altijd en Couture is een mooi voorbeeld van een opvallende nieuwkomer in dit segment. Maar ook in de santini’s, de chrysanten met de vele kleine bloemetjes aan een tak, heeft Deliflor het aanbod verder uitgebreid. Genoeg noviteiten dus om uit te kiezen.


DE CHIQUE EN RIJKE COUTURE

Een chrysant met een chique look, dat is de nieuwe pluischrysant Couture. Geïnspireerd door haute couture, het hoogste segment in de mode. In dit segment voelt deze donkerroze chrysant zich direct thuis. Het is een echte blikvanger met een unieke kleurstelling die niet makkelijk met woorden te beschrijven is, je moet het zelf zien! De lichte onderkant van de bloemlinten geeft deze bloem een bijzonder effect. De grote en rijke bloemen van Couture doen denken aan couture baljurken gedragen door modellen die over de catwalk paraderen. Couture kan fungeren als de ster in bloemstukken op bruiloften, diners en andere evenementen. Een echt uniek uitziend product dat reeds een solide plaats in de markt veroverd heeft.


BABE, LIEFLIJK EN ZACHT

In 2022 introduceerde Deliflor een nieuwe zalm-kleurige troschrysant: Babe. Babe heeft een mooie, zachte perzik/zalm kleur. Een kleur die in de zomer zorgt voor een ‘instant Ibiza’ gevoel. Gecombineerd met wat donkerder oranje-/bruintinten leent deze noviteit zich ook uitstekend voor sfeervolle herfstarrangementen.


DE KRACHTIGE MAGNUM®ALS STATEMENT

De XXL witte pluischrysant Magnum® heeft wereldwijd al veel harten gestolen! De naam zegt het al, deze chrysant heeft bloemen van magnum formaat. Magnum® wordt steeds groter op de vaas naarmate de weken verstrijken. Ook vormt de bloem zich steeds meer tot een bol. De grote, opvallende witte bloem heeft een mooi gevuld, frisgroen hart. Door de veelheid aan bloemlinten vertoont Magnum® zelfs na enkele weken op de vaas geen open hart. Magnum® is oersterk. Hij doorstaat alle transport- en houdbaarheidstesten met vlag en wimpel, zonder lintbeschadiging of rui. Deze chrysant wordt in een karakteristiek groen netje aangevoerd.


DE KLEINE STER MARADONA

Dé sterspeler in het voetbal vormde de inspiratie voor de naam van de nieuwe stervormige santini Maradona. Een intens witte santini met spinvormige bloemblaadjes die haar het uiterlijk van een ster geven. Maradona beschikt over een grote hoeveelheid bloemetjes per tak, waardoor ie veel waar voor z’n geld bezorgt aan de bloemist.YIN YANG®SMOKEY, TOPKLEUR VOOR DE HERFST

Yin Yang®, de santini met het kenmerkende zwarte hart is reeds beschikbaar in de kleuren wit, roze en crème. Aan deze collectie is dit jaar een prachtige kleur toegevoegd: Yin Yang®Smokey. De kleur laat zich lastig omschrijven, maar heeft een donkere zalm/apricot kleur. Een bijzondere nieuwe kleur Yin Yang® die een interessante aanvulling is op het bestaande kleurenpalet, zeker met het oog op mooie warme herfstarrangementen. De creatieve bloemist kan zich hiermee echt onderscheiden!

Bekijk hier het volledige assortiment chrysanten■ www.deliflor.nl


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.