Verpak stijlvol bloemen & planten met RAJA

RAJA heeft alles in huis om uw bloemen en planten stijlvol te verpakken én veilig te verzenden. Al meer dan 30 jaar zijn ze gespecialiseerd in de distributie van verpakkingsmaterialen. Je geniet tijdelijk van 20% korting met de unieke code.

Van een traditionele kartonnen doos is het aanbod geëvolueerd naar ruim 9.000 unieke producten. Sinds kort pakt RAJA uit met een gloednieuw assortiment bloemverpakkingen. Daarbij werd speciale aandacht besteed aan meeneemverpakkingen en koeriersdozen; ideale oplossingen voor bloemisten die actief zijn met een webshop.  

Advertising
 

Bloemisten vinden al jarenlang de weg naar onze webshop.”

“De markt voor bloemen en planten was niet zó nieuw voor RAJA”, vertelt Gidi Pluym. Hij staat al enkele jaren aan het roer van de Belgische verpakkingsspecialist. “Bloemisten vinden al jarenlang de weg naar onze webshop. We bieden dan ook heel wat producten aan die relevant zijn voor hen. Denk maar aan geschenkstickers, geschenkfolie, linten, kantoorartikelen (zoals scharen en plakband), schoonmaakmateriaal, en zelfs rekken en stellingen voor opslag. In totaal omvat het aanbod van RAJA 4 grote productgroepen: verpakkingen, magazijnuitrustingen, kantoorartikelen en tot slot producten voor hygiëne en veiligheid. Door je aankopen bij ons te groeperen bespaar je heel wat tijd en geld. Van one stop shop tot click & collect: RAJA heeft alles in huis om je verder te helpen.”   

Er was eens… de online bloemist  

Al sinds de doorbraak van e-commerce is RAJA een partner voor webshops. Hun aanbod werd hiervoor constant uitgebreid met verpakkingen voor heel specifieke e-commerceproducten zoals boeken, wijnflessen, elektronica, kleding, enz. Sinds de COVID-19-pandemie hebben veel kleine ondernemingen hun weg gevonden naar de wereld van online shopping en click & collect. Het was op sommige momenten nu eenmaal de enige manier om het hoofd boven water te houden. Uit die trend sprongen voor RAJA ook de bloemisten in het oog. 

Bloemen en planten verpakken voor een click & collect-levering of koeriersverzending vraagt om een specifieke aanpak, iets waar RAJA wel kaas van gegeten heeft. Met een standaard doos kom je er niet. Na het nodige testen en vergelijken lanceerde RAJA in het najaar van 2021 een gloednieuw productgamma. Zo introduceerden ze dozen met een inzetstuk waarin je een bloempot, vaas of boeket kan vastmaken. Of je kiest er voor een bloementas met handgrepen: ideaal voor wie zijn boeket over een afstandje moet dragen. Deze nieuwe oplossingen moet het de bloemisten een stuk makkelijker maken om hun bloemen en planten ongeschonden en fris tot bij de klant te krijgen.  

Slim verpakt, én duurzaam verpakt! 

Naast gebruiksgemak en efficiëntie speelt ook het milieuvriendelijke karakter van een verpakking meer dan ooit een grote rol. Bij de keuze van de nieuwe bloemendozen, -tassen en -hoezen werd er bij RAJA extra rekening gehouden met de grondstof waarvan dit alles is gemaakt. Alle producten zijn daarom gemaakt van hernieuwbaar karton, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Goed meegenomen natuurlijk voor het groene imago van je bloemenzaak.   

TIP: gebruik de code FLEURCREA20 in je winkelmandje en ontvang tijdelijk 20% korting!

Bezoek alle producten voor bloemisten op www.rajapack.be

Neem een kijkje op de blog rajapack.be/blog 

■ Of blader door de interactieve bloemenfolder op rajapack.be/catalogus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.