Verkoopseizoen ‘Kalanchoë Garden’ van start

 

Het Kalanchoë Garden seizoen is gestart. De klokverkoop op de veilingklokken Naaldwijk en Aalsmeer is van 14 mei tot en met 14 september. De gezamenlijke veredelaars en kwekers leveren de kleurrijk bloeiende kamerplant ook voor buiten.

Advertising
 

De Kalanchoë is sterk gewaardeerd om het gebruiksgemak, maar ook om de rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden: voor binnen, maar wellicht minder bekend, ’s zomers ook voor buiten.

Kalanchoë Garden – ideaal voor buiten

Vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius is de Kalanchoë zeer geschikt voor buiten. Steeds meer kwekers geven hun soorten, speciaal geschikt voor buiten, steeds vaker het herkenbare label Kalanchoë Garden. De Kalanchoë is een makkelijke en kleurrijke plant, jaarrond leverbaar in een breed assortiment aan soorten, kleuren en potmaten. In de vorstvrije periode van half mei tot en met half september is de Kalanchoë geschikt voor gebruik buiten : in de schaduw, halfschaduw of de zon bij temperaturen van 10 tot 30 graden Celsius.

Iedere kweker pakt uit met het eigen merk of verpakking, maar is collectief herkenbaar aan het symbool ‘Kalanchoë Garden’.

 >> kalanchoe.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.