Verkoop meer hortensia’s dankzij mooie promobeelden

Als het aan de hortensiakwekers ligt, wordt 2023 een vrolijk jaar. Het is precies 200 jaar geleden dat botanicus Philipp Franz von Siebold in Japan kennismaakte met de hortensia. Anno 2023 zijn er tientallen soorten in een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen en formaten. Boost jouw hortensiaverkoop met mooi, nieuw promotiemateriaal.

Kamerhortensia: geschikt voor lagere temperatuur

Hortensialiefhebbers hoeven tegenwoordig niet te wachten tot de zomer: kamerhortensia’s bloeien al aan het begin van het jaar. In januari werden de eerste kamerhortensia’s op beperkte schaal aangevoerd. Het seizoen loopt door tot begin juli. Van medio februari tot en met mei zal de aanvoer het grootst zijn. Dat de verwarming dit jaar op veel plaatsen lager staat door de energiebesparing, maakt niet uit. Kamerhortensia’s bloeien ook uitbundig als de kamertemperatuur rond 15 graden is.Download het promotiemateriaal

De komende weken loopt de promotiecampagne ‘Hydrangea World’ in verschillende media waarin te zien is hoe de kamerhortensia voor een feestje zorgt in elk huis. Er zijn nieuwe inspirerende sfeerfoto’s ontwikkeld, passend bij de laatste woontrends. Deze beelden zijn ook gratis beschikbaar voor de (vak)handel, ter ondersteuning op de winkelvloer.

Kijk voor meer informatie, inspiratie en digitaal promotiemateriaal op www.hydrangeaworld.com.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.