Plantenkoekjes & plantenverzorging

Out of the box denken, daar draait het om. Ook in plantenland is er veel meer dan een stengel en een pot. Met deze 3 objecten word je vanzelf trendsetter.

1. Bake Off: Plantenkoekjes

De liefde gaat door de maag. Serveer daarom ook eens iets eetbaars in je zaak.

Klanten vinden het geweldig om een proevertje aangeboden te krijgen. Jij van jouw kant scoort punten en kan nog zaakjes doen ook. Proeven is kopen. Wanneer was de laatste keer dat jij iets gratis aannam, om vervolgens met de glimlach de geldbuidel open te trekken?

Aan de slag! Bak eens koekjes van tuinkers met radijzensmaak, toetsen van citrus en koriander, mosterd of noten. Mjummie! De doe-het-zelf Grow Cup van Grown aanraden is the next step.

>> Meer weten


2. On/Off: De groeilamp

Heb je ook moeite om je planten gedurende de winter in leven te houden? Maak je geen zorgen. Het ligt niet aan jou, het is het licht! BLOOM is de eerste groeilamp met full spectrum licht. Dit betekent dat ze het zonlicht nabootst.

Het is de perfecte oplossing als je planten (of kruiden & groenten) wil kweken in een ruimte zonder natuurlijk licht. Functioneel en esthetisch; met zijn strak en minimalistisch design een echte eyecatcher.

Je vindt deze nieuwe Belgische lamp terug in hippe plantenwinkels waaronder The Plant Corner in Antwerpen en Plantaardig in Middelburg.

>> Meer weten


3. Turn Off The Water: De spaarlamp

Gedaan met je plant te veel of te weinig water geven. WATERWORKS is een natuurlijk watergeefsteem, dat de zorg voor kamerplanten makkelijker maakt.

Je vult een glazen reservoir in gloeilampvorm eenmalig met water, draait de kurkstop erop (tegen verdamping), zet de glazen bubbel op de staak en duwt deze naast de plant in de potgrond.

Et voilà… Het poreuze terracotta in de staak geeft via de wanden spaarzaam water af. Het kan wel 1,5 tot 2,5 weken duren totdat de kamerplant al het water heeft opgesoupeerd. Pas dan moet je weer bijvullen.

>> Bekijk de instructievideo hier

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.